Nie odzywałem się nic ale opcje miałem taką ażeby na 2 godzinki zniknąć i obejrzeć meczyk:) Cieszę się z możliwości obejrzenia na 40' TV z innymi alfaholikami.
Printable View
Nie odzywałem się nic ale opcje miałem taką ażeby na 2 godzinki zniknąć i obejrzeć meczyk:) Cieszę się z możliwości obejrzenia na 40' TV z innymi alfaholikami.
Przecież każdy bydzie robił co mu sie podoba hehehh wiec wiadome ze kto bedzie chcial pojdzie luknie na mecz a kto nie to nie toć Marku podziałów żadnych nie będzie :) na pewno.
My się już nie bardzo odzywamy :), ale też liczymy pocichu żeby coś obejrzeć ......:bebored:
Możecie przecież obejrzeć coś jak i cały mecz hehehe
Kolaś powiedz mi jak wygląda opcja "wpadu z zaskoczenia" tzn. Ja jeszcze do konca niewiem czy będe bo moja chyba będzie w pracy . Może być tak ,że uda mi sie samemu podjechać do Opola ( najwyżej zgadam się z P4 gdzieś w trasie )ale to też nie jest pewne . I pytanie moje : czy w razie czego idzie sie na dziko podpiąć pod "orszak" i uregulować opłatę na miejscu metodą " łapa - kabza ":)??? hehheh . Pytam bo nie to ,że sępie tylko ja niemoge niczego planować bo mnie też nie planowali a jestem:P
Nazar-powiem otwarcie metoda łapa-kabza wchodzi w gre z tym ze na pewno bedzie ta kasa przekazana na rzecz Twojego uczestnictwa w zlocie a nie dla zarobku.Z tym że zabierasz sie z P4 na dzień zlotu tj od samego poczatku,uczestniczysz,bierzesz udział i za tyle płacisz.
Nie no Kolaś , ja nie miałem nic złego na myśli..Wręcz przeciwnie . Poprostu nie chce się wkręcić na "chama" tylko być pełnoprawnym uczestnikiem i uregulować opłate po przyjezdzie :D ...Dlatego pisałem ci w innym poście -dlaczego się nie wpisałem....Mam nadzieje,że mi się uda dotrzeć...
Przecież wiem że nie miałeś nic złego na myśli ale są tacy co zle odbierają to co czytają.
Witam Was,
Też się będę starał wybrać. Czy mogę opłatę ewentualnie uiścić sposobem podobnym do Nazara?
Pozdr,
Wiktor
Nie zamierzam się wdawać w daremne dyskusje, bo środowisko jest bardzo monotematyczne i stronnicze. Chodziło mi generalnie o to że gdyby wcześniej była mi dana możliwość oglądania, według Was nudnego meczu Polskiej reprezentacji, na terenie ośrodka to pewnie bym się zdecydował na zlot z noclegiem. Zajęcie przez organizatorów tak jednoznacznego stanowiska co do oglądania meczu na zlocie pewnie nie tylko mnie zniechęciła, tyle że tylko ja i jeden kolega (z zaprzyjaźnionego forum) odważyliśmy się podjąć temat.
Monotematyczny to jak widać po wypowiedziach z postu 55 jesteś Ty.W poście 56 padła jednoznaczna odpowiedz na Twoje monotematyczne pytanie.A co do noclegu to podaliście zupełnie inny powód i na pewno nie był nim mecz.A zadając to pytanie powinieneś pamiętać że są w domkach telewizory ,byłeś przecież w tamtym roku.Co do kolegi z drugiego forum Alfa Romeo dostał dosłownie tą sama odpowiedz:)na forum.A co do propozycji oglądania grupowego meczu jak sugerowaleś niestety my nie jesteśmy osobami które narzucały by komukolwiek siedzenie przed TV i oglądanie meczu skoro to jest zlot.
- - - Updated - - -
Tak jak było pisane wcześniej obecność od poczatku zlotu kwota wiadoma podana tylko nie gwarantujemy noclegu,ponieważ mamy zarezerwowane wszystkie domki.
Nie przypominam sobie kolego Robercie żebym kiedykolwiek wcześniej z Tobą rozmawiał na temat powodów dla których nie jesteśmy zainteresowani noclegiem na zlocie.
Jakbyś nie zauważył to są też inne osoby z którymi rozmawiałeś Ty i Twoja żona :D kolego Sławku
o w mordę, życiowe problemy macie jak cholera...
Radować się i świętować bo za tydzień zlot! :) <szybko zleciało>
Kto będzie chciał obejrzeć mecz, ten obejrzy, a kto nie ten będzie się dalej integrował i tyle :) - koniec problemu.
Amen.
UWAGA!!!
Pojawiła sie mozliwość zorganizowania nowej atracji: godzinny rejs po jeziorze. Cena 15 zł/osobę. Rejs oczywiście w niedzielę, godzina do ustalenia. Wszyscy chętni proszeni o wpisywanie się.
W związku z faktem, iż pojawiły się pytania " Gdzie schłodzić piwo?" , przypominam:
domki są dwupokojowe, w każdym domku jest łazienka z toaleta , prysznicem i umywalka oraz kuchnia z lodówką, czajnikiem i jakimiś drobnymi naczyniami.
atrakcje atrakcjami.... a pogodę ktoś zamówił ? ;)
poczekamy zobaczymy bo codziennie inna zapowiadaja
Słowo za słowo :-), czytanie ze zrozumieniem.
Ok, już o nic mi nie chodzi i nic nie chcę wyjaśniać jak tu kolega Izane napisał czas się radować.
Niech więc tak będzie.
Co do pogody to myślę że nie ma co się obawiać bo festiwal już minął :-).
ps.
Ja idę teraz kibicować Italii
a po kierym jeziorku tyn resj ??
a robson grin bydzie ?
bydymy miec extrim fiszing łif robson ?
:jester:
up he he
EEEEEEEEEEEE
to nuuuuuuda
:lol:
To żebys sie nie nudził urządzimy konkurs- kto pierwszy odstrzeli nisko przelatującego bociana. Broń będzie, chetni sie znajda, a Ty będziesz miał extrima :)
Proponuje wiatrówkę, żeby za szybko zabawy nie kończyć :)
w takim razie 3 :)
oj Bocian Bocian... ;)
a w co Wy zamierzacie się bawić :)
Ja dzisiaj otrzymałem przesyłeczkę z drugą flagą. Oczywiście na zlot :D to jestem gotowy :D
Pytanie w kwestii zlotu : czy ośrodek będzie otwarty przed godziną 15:00 tak żeby grupa od pierwszej pomocy mogła wjechać? Bezpieczna szkoła jazdy też chciała by się zacząć organizować tak po godzinie 14:00.
O ile sie nie mylę, to ustalaliśmy, że wszyscy przyjadą około 15, tak aby mogli coś ciepłego zjeść, rozlokować się w pokojach, rozstawić się i na spokojnie około 16.00 zacząć wszelkie atrakcje.
Poza tym jako, że byłeś na zlocie w ubiegłym roku, a także w tym roku w naszym towarzystwie, oglądać miejsce pod troleje (nie wspomnę o Twoich wszelkich wycieczkach do Turawy) jakoś dziwne ,że nie zauważyłeś, że brama na ośrodku jest otwarta prawie całą dobę.
Więc teraz odpowiedź konkretna na Twoje pytanie: tak , brama będzie otwarta.
KOMUNIKAT!
Osoby które zamierzają przyjechać już w piątek! Zbieramy się o godzinie 17:45 na parkingu przy markecie Netto w Opolu przy ul. Oleskiej 97. O 18:00 wyjeżdżamy na ośrodek.
KOMUNIKAT!
Zupełnie nie rozumiem czemu moje wycieczki do Turawy czy jej okolic mają mieć związek z ośrodkiem który wybraliście na organizację zlotu?
Obszar Turawy jest jeśli się orientuję jest nieco większy niż ten ośrodek.
Ja chciałem tylko uzyskać odpowiedź na pytanie czy okolice godz. 14 to nie okaże się nagle za wcześnie, więc nie rozumiem zupełnie twojego nieco złośliwego komentarza.