Ja nie dam rady, prowadzę ekipę z poprawin:)
Arczi, fotki wrzucę jak będę miał wenę do zgrania ich z aparata:)
Printable View
Ja nie dam rady, prowadzę ekipę z poprawin:)
Arczi, fotki wrzucę jak będę miał wenę do zgrania ich z aparata:)
To jeszcze troszkę z toru:Dwspomnień:oZałącznik 66969Załącznik 66970Załącznik 66971
Coś ciężkie te 155 bo żadna nie wyskoczyła:P
Nie jest ciężkie, brakuje amarów krótkich. Zobacz jak koła wylazły z nadkoli:D
Chyba wiem gdzie ten parking:)
Najpiękniejsze jest to, że na 10 szt. 155 większość to fałki:D
Było 5 sztuk V6 w tym 2 moje czyli po równo
Andrzej dzięki za zdjęcia:Dale trzeba jeszcze przypomnieć i pokazać wszystkim naszą pucharową Alfa Romeo 155 V6,która dostała nagrodę(puchar)za najpiękniejszy samochód na torze:Pczyż nie wygląda zjawiskowo:oZałącznik 67056Załącznik 67057Załącznik 67058
Fotki rewelacja.
Myślę że puchar należy się każdemu kanciakowi który dojechał na zlot :) Najważniejsze, że nasz model 155 został doceniony!
Tymczasem zapraszam do obejrzenia fotek oraz filmików :D
https://plus.google.com/photos/10077...CIrmhaKR_v3pTw
Klasyka w wykonaniu Alfa Romeo,piękna:Pzdjęcia wspaniałe,oby za rok było nas więcej,model 155 mistrzostwo świata:D
Foty wyje bane w kosmos :D SPRZEDAM DIESLA!!!!
Jak tam Artas koszulki podobały się na zlocie??
Patrząc ma wyniki z toru mojej 155PP to jestem zadowolony. Żonkil pierwszy raz jechał 155 i miał dobre czasy, szkoda że byłem trochę chory pewnie byłoby jeszcze lepiej
Dzięki wszystkim za spotkanie,dzisiaj było nas dużo:Dtylko nikt aparatu nie miał:oa Lancia wyglądała świetnie:P
Również dzięki za spocik :)
Telefonem w tych ciemnościach to wychodzi wszystko tylko nie to co widzisz :D
No właśnie,za ciemno już na telefon było:(ale włoszczyzna godnie się zaprezentowała:Dstały kolejno:Lancia Beta Coupe,czerwony wariat czyli Fiat 126p z centralnie zamontowanym 1.2,Alfa Romeo 155 V6 i Fiat Punto Gt.obok w parku maszyn 156x2 w tym V6,2xGT i 147.
To było na co popatrzeć:P Teraz to nikt nie miał aparatu a następnym razem to każdy weźmie:D
Alfa_Lucas na ForzaItalia się zrehabilitujesz:D
Pojawię się na spocie dopiero jak złożę przód po dziku :/
Paweł, Ty to masz przygody z tą Alfą...
przód to przód, ale jeszcze go przejechałem :P Przeszedł pod całym autem-taki około 60-70 kg. Nie był co prawda duży ale niestety chłodnica od klimy pęknięta, zderzak, rejestracja w chińskie S, i okaże się po zdjęciu zderzaka co i jak.
Ogólnie myślałem że będzie gorzej. Co najlepsze mama prowadziła bo ja nie kontaczyłem za bardzo po weselu :D
Boli mnie ta klima bo ją nabiłem miesiąc temu. :/
A zabrałeś chociaż mięcho??:D Musiał być mniejszy bo po 60kg nie miał byś co z przodu zbierać;)
mały nie był, uwierz mi ale to nie istotne. Gorzej z autem tym bardziej że dojeżdżam codziennie do roboty. Jakoś zderzak na sztukę zaczepiłem i tablice i póki co latam.
Znajdzie się ktoś ze 156SW TS podjechać na spota?? Interesuje mnie kilka rzeczy i chętnie bym rzucił okiem.
BTW, jest dziś spot??
Spotykamy się dopiero na ForzaItalia:Dw sobotę na McDonalds,na wylocie do Konstancina.
Godzina do ustalenia.
Mnie nie ma na FI.
Pewnie spotakmy sie na miejscu , Chyba ze w konstancinie na rondzie sie zlapiemy :)
Hejka, ktoś wybiera się jutro na spocik na skarpe?
Moze i ja wpadne :)
- - - Updated - - -
To co moze sie umowimy na 17.00 z racjii tego ze juz sie ciemno robi wczesniej ?
Jeżeli na 17 ktoś będzie na 100% to też mogę podjechać na chwilę. Arczi będziesz?? Mieliśmy pogadać...
Ja raczej wpadne tak kolo 19.30-20. O 17 i tak bedzie sie sciemnialo... :)
To i ja w takim razie na 18 sie zjawie.
to i ja na 18 .bede
Dziękówa za spota.
Było klasycznie i V6,ale co najmniej dwóch ważnych ludzi zabrakło:D:mad:
Wielki szacun dla Dara,za uratowanie 33p4,cudowna:P
Dzięki dla kolegi R.za piękny i wspaniały akompaniament V6 na powrocie:Pmiazga:D
Na ostatnim spocie była mała integracja z "kwadratami":PZałącznik 73723Załącznik 73724Załącznik 73725