witam was mam taką sprawe firma w której pracuje szuka w bytomiu pracownika najlepiej jakby ta osoba miała jakiekolwiek pojęcie o telefoni komórkowej telefonach serwisie itp. jak cos to pisac to udziele wiecej informacji
Printable View
witam was mam taką sprawe firma w której pracuje szuka w bytomiu pracownika najlepiej jakby ta osoba miała jakiekolwiek pojęcie o telefoni komórkowej telefonach serwisie itp. jak cos to pisac to udziele wiecej informacji
Hey !
Chyba nieco siedziałem w ukryciu, no i jakoś na forum z pół roku nie zaglądałem ;) no ale powoli znów wraca zapał do samochodu i całej reszty, jakby coś, można się wkręcić na jakieś spotkanie czy coś w ten deseń ?;)
kopiec piekary - majówka
jest temat
wkręcaj się śmiało
spoko, ten temat też widziałem, ino że tutaj widziałem były jakieś plany na spotkanie pod Dębem , i myślałem, że to wcześniej wypali ;) poza tym jak dalej pójdzie to z kopca będzie można na sankach zjeżdżać XD
co czwartek masz na 3 Stawach spota ogólnośląskiego, czasem tam bywam
Yooooo z tym "Dębem" to miało być ale jak widać to pogoda tragedia . Więc chyba pierw wypali nasz tradycyjny kopcowy grill a potem jak będzie już ładna pogoda to możemy zrobić bytomski meeting:D "Pod Dębem" . Ja tam nie byłem od wczesnego liceum i z chęcią bym sobie przypomniał .
wierzący lecz niepraktykujący - jeśli chodzi o mnie i o spoty jak i obecność na forum :D:D
pozdrowienia dla bytomskich AR ;D
rustupl a może byś tak pojawił się na kopcu z wusztem?
myślę że jest to możliwe, jednak do weekendu majowego jeszcze duuuzo czasu :D bede sie staral
Wita mała czarna, czyli kolejna AR GT w Bytomiu. Pozdrawiamy.
Katowice odpadają z uwagi na brak czasu, ale jakby co się kroiło w rejonie to chętnie poznamy zacne towarzycho!
No a z której częsci Bytomia jesteś???? Co do spotów bytomskich to coś pomyslimy . Może wkońcu Rustupl się pojawi . Bo ta cholera raz na Rozbarku się pokazała i teraz się boi o swoje 18 cali co bym mu je skroił . RUSTUPL OŚWIADCZAM - kupiłem już felgi , nie bój się wyjedz z garażu:P hehehhe
na 3 Stawy nie jest daleko, ja mam 15 km ;)
Nazar, jechałeś dzisiaj koło 9 rano Chrobrego?
hehe, a paszport mosz?
widziałem takiego srebrnego sportwagona na dużych alusach, ale z boku i przeleciał, stąd moje pytanie
A nie był to taki srebrny ale bardziej szary od Rastupla??? Bo ta cholera ma na 18 " z GT . Zresztą widziałeś jak był na Rozbarku . Ja widziałem kilka nowych Alfa na bytomskich blachach. Trzeba będzie zaszaleć z wizytówkami . Jutro jade do Georga obejzeć moją bo coś zaś cwierka pod maską i muszę sparwdzić czy zas coś z paska ( rolki itp . choć wszystkie wymieniałem ) czy nie daj Boże -pompa wody . Bo będzie trzeba przed czasem rozrząd robić . A w 2,4 to przyjemne nie jest .
przejechał mi przed nosem na skrzyżowaniu i nie widziałem kto jest za kółkiem, raczej auto srebrne niż szare
daj głośniej radio, bo Cię inaczej zamęczy ten samochód ;)
Hej,
przy okazji, po sąsiedzku:
niestety sytuacja zmusiła mnie do sprzedania mojej belli :(
jeżeli ktoś chętny szukam szczęśliwego nowego posiadacza.
pozdrawiam i mam nadzieję że do zobaczenia
Witam Wszystkich - granatowa 159 z centrum!. Dopiero teraz się zalogowałem i żałuję że tak późno:)
stawiasz kolejkę, a nawet dwie! oczywiście chodzi o tankowanie na Shell'u na Witczaka :D
Taki Bytomski zwyczaj dla nowych;) ale tym razem zamiast do baku wole w przełyk
Witamy Bigbena :) Żałuj ,że pózno bo zajefajny spot na kopcu cie ominął . Jeden z najliczniejszych . Ale spoko -odrobimy straty:P
Jak to się mówi lepiej późno niż wcale a straty z pewnością odrobimy:D
PS A ilu Alfistów było i ilu jest w Bytomiu?
Z Bigbenem spotykam sie w piatek o 9 rano na kopcu ktos chetny to zapraszamy :) Bigben podziwialem zawsze twoja Alfe fajne felgi :) pogadamy w piatek Pozdrawiam.
w piątek się pracuje :P ale mam na 10, to mogę na 5 minut wpaść przejazdem, bo na TG lecę ;) jeśli będę pamiętał :P haha
Ok zapraszamy :D Ja bede juz o 8.45
jak się obudzę do tego czasu to też wpadnę :D
No to i ja ustawiam budzik :P
Pojawilo sie az 5 alfek :) Bigben zadowolony z kilku informacji i podpieciu pod kompa. Pozdrawiam.
zadowolony to on będzie jak rachunek za naprawy zobaczy :P
Kto to widział się spotować w piątek! Sami bezrobotni w Bytomiu?:P
Następnym razem załatwie sobie urlop:)
Mój alfiszon po małym dzwonku przeszedł lifting twarzy i jest gotowy do spotowania... btw. Kudłaty kiedyś zastanawiałeś się, jak łamie się maska w Gtv:P Zapraszam na oględziny;)
hahaha, w przyszłym tygodniu się zgadamy ;)
też im zadałem to pytanie jak staliśmy pod Kopcem, ale tylko się zaśmiali, ja pognałem do roboty po kilkunastu minutach
Spotkanie udane ale pare rzeczy trzeba zrobic;), rorzad, olej, klocki i tarcze Adam dzięki, Kudłaty byłem dzisiaj z dzieciakami w DSD widziałem Twoją bele ale Ciebie niestety nie, dzieci zadowolone a impreza przednia, było na co popatrzeć.
Pozd dla wszystkich
jak chodziłeś po trasie i byłeś na odcinkach, to mogłeś mnie nie poznać, bo w oczojebnej kamizelce sędziowskiej i jeszcze wczoraj w kapeluszu (chowałem twarz przed słońcem, bo się w sobotę przypiekłem), to wyglądałem inaczej ;)
Odwiedziliśmy wszystkie, szukałem Cię raczej po cywilu gdybym wiedział że sędziujesz to pewnie bysmy trafili na siebie. Zrobiłem parę fotek a fakt pogoda dopisała.
PS Fajnie wyglądały maluchy na swoich małych motorkach, widok bezcenny:)
byłem na pierwszym odcinku, najbliżej DSD
może i mnie masz na fotce ;)
Niestety nie załapałeś się:D a byłeś w kapeluszu?, GoNiuS nie mijaliśmy się wczoraj czasem na Bańgowie?
tak, w kapeluszu, bo mi czoło w sobotę przypiekło i się chować musiałem :P
Goniusia mijałem na Dąbrówce w niedzielę ;)