Dzisiaj pogadam z chłopakami czy któryś przyjedzie z Wami o 12. Jeżeli tak to dam mu Wasze bilety, a jak nie to niech stracę wyjdę do Was.
Więcej info wrzucę jutro rano.
Printable View
Dzisiaj pogadam z chłopakami czy któryś przyjedzie z Wami o 12. Jeżeli tak to dam mu Wasze bilety, a jak nie to niech stracę wyjdę do Was.
Więcej info wrzucę jutro rano.
wcześniej wkleiłem mapkę dla kolegi z Wodzisławia - wystarczy zmienić miejsce startu i już
- - - Updated - - -
z Gliwic :
https://maps.google.pl/maps?saddr=A4%2FE40&daddr=Alpejska&hl=pl&sll=50.24 2642,19.034951&sspn=0.004583,0.00898&geocode=FQYC_ wId4gMeAQ%3BFbyn_gIdQ2wiAQ&mra=dme&mrsp=1&sz=17&t= m&z=17
P4 możesz się pocieszyć tym że pójdziesz w jedną stronę bo w drugą to cie zawiozą :P
a jo byda kajś kole 14 dopiro
i nie tylko jo
Pojawił się harmonogram sobotniej imprezy oraz mapka wystawców.
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...15849319_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...71916330_n.jpg
Dzisiaj powinna się pokazać także mapka z rozmieszczeniem klubów. Jak tylko się pojawi to od razu ją wrzucę.
Tak jak było pisane wcześniej bilety są do odebrania dzisiaj na spocie katowickim, bądź przed samą imprezą po godzinie 7 na zbiórce (jeżeli otwarcie bram dla klubów jest także o godzinie 9 to wtedy zbiórka przesunie się także o godzinę).
Informacja dla tych którzy "nie mogą" się pojawić o godzinie 7 rano na zbiórce. Ja nie będę tracił czasu na bieganie co chwilę do bramy z biletami dla Was.
To leży w Waszym interesie, żeby je odebrać. Jedynie mogę Was zaproponować, z resztą jak sami na to wpadliście. Żebyście się zebrali później (godzinę ustalcie wcześniej) i wyjeździcie wszyscy razem.
Jest tylko jedno ale, jeden z Was, ten co ma najbliżej bądź ma czas niech przyjedzie dzisiaj odebrać bilety dla Was.
- zapisani
- zapłacili
4. Gopcio
5. majkel_dg +1
6. Lotek900 +1
7. Socik
8. Przemek1 +1
9. KamilDG
10. AR156ART
11. fire998 +1
12. Beny2585
13. Caroolioos +2
14. robak#21 +1
15. Jagiel
16. Seweryn80
17. george11
18. Łukasz156 +2
19. riflewod
20. Nowik +1
21. vickyss +1
22. ConSpir +1
23. Ujek +1
24. GoNiuS
25. maryszkens
26. micorl +1
27. Preston +1
28. Karmal
29. Yellon +1
30. Mkiolaj +1
31. Mariusz
32. Megane F1
33. robak#21_2
34. KwachuGSE
35. Jarecki300
36. K@rdi4N +1
37. Rob_146/1,6 T.S
38. wojtas_aw
39. seban
40. seba_css
41. luniuu +1
42. michal87tg +1
43. alfasiemce
44. marcin90
45. lucek_55 +2
46. SlawOsw
47. Szczepan
48. Fuksiu
- - - Updated - - -
ZBIÓRKA 15 WRZEŚNIA ZOSTAJE PRZESUNIĘTA NA GODZINĘ 8:00(miejsce bez zmian)
To kto Panowie przyjeżdża później niż na 8smą?
Oraz kto odbierze bilety ??
Jak na razie to mamy 4 auta na tą 12:30. Chyba, że jak dacie rade to możemy się ustawić z P4 pod bramami o 12:30
Fuksiu, ale groupon wjeżdża z drugiej strony płyty.
Oni przez kasę 1, a Wy przez kasę 3
Zróbmy wstępną listę osób na 12.30
1. michal87tg
A czy ktos kto wjezdza pozniej nie zehacial by mi dac 3 biletow w zamian za te z grouponu? Ja sie wybieram z samego rana i nie usmiecha mnie sie czekac na wjazd dopiero o 10 czy 11 jak otworza kasy dla grupona...
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
1. michal87tg2. fuksiu
jak ktoś jedzie z DG na 8:00 to zbierzmy się na MC obok Makro o 7:40. Będe czekał na kogokolwiek :D:D:D
1. michal87tg
2. fuksiu
3. Jagiel
1. michal87tg
2. fuksiu
3. Jagiel
4. karmal
5. megane f1
To dogadajcie się kto podjedzie po Wasze bilety. Bo zostało Wam 3h
Ja też sie pisze na 12:30:)
- - - Updated - - -
12:30
michal87tg może się poświęci bo ma najbliżej :P
---------------------------------------------
1. michal87tg
2. fuksiu
3. Jagiel
4. karmal
5. megane f1
6. Łukasz156
no i super:)
Wszystkich którzy nie odbiorą dzisiaj biletów czy to osobiście czy przez kogoś, zapraszam po odbiór o godzinie 8.00 w sobotę. Gdyż nie będzie możliwości podania Wam tych biletów.
Tych którzy kupili bilety prze groupon informuję, że będą posiadali swój osobny parking "na bagnie".
Czyli, że co?
Nie będę mógł wjechać z Wami na płytę jak mam bilety z groupona?
Tak, dla osób które posiadają groupona jest osobny wjazd i parking.
ale bzdura z tym gruponem ;/ a nie da rady jakos ich przemycic do nas ???
Jest już dostępna mapa :)
Mamy sektor na trawie (blisko małej sceny) pomiędzy Tigra Club i BMW Team Śląsk :) (Pablo będzie obok Nas :))
Przed Nami także BMW :D
no i kaj ta mapa niby?
P4 ma w głowie:) Ma nadzieję że będzie miał pod Go- obejrzymy wtedy.
Dawaj mapę :) heheh
Załącznik 69423Kod:Witam,
Przesyłam w załączniku mapkę sektorów klubów. Z racji długości pasa, został od rozdzielony na kilka części, jak zawsze zresztą.
Miejsce oznaczone jako "wjazd" to wjazd na start 1/4.
Po wjechaniu na teren lotniska kierujecie się na przejazd pomiędzy sektorami wzdłuż 1/4 a sektorami na trawie, oznaczony szarym wypełnieniem (wjazd ten na mapce ma oznaczenie 855 co oznacza z grubsza odległość od startu), po czym jedziecie dalej, aż dotrzecie do Waszego sektora.
Z racji ogromnej liczby samochodów proszę Was o jak najsprawniejsze zorganizowanie wjazdu i nie blokowanie wjazdu pomiędzy sektory.
Mam nadzieję, że wszystko jest jasne, w razie pytań dotyczących mapki - piszcie.
Pozdrawiam i życzę udanej imprezy.
- George11
- Conspir
- GoNius
- Preston
- Mkkillaj
- Seban
- Seba_css
- Luniuu
- Marcin90
- Lucek_55
- SlawOsw
Tak w ogóle jak My mamy się pomieścić?
Niby miało być na 50 aut (i tyle ma być w sumie), a jest 3x 25metrów co daje 75 metrów podzielić to na 1,75 (tyle w instrukcji ma szerokość Alfa 156) to daje 42,8 auta, a wiadomo, że stawać na składane lusterka nie będziemy więc WTF?
Wysłałem do nich maila.
ja dopiero bede wiedzial jutro czy sie pojawie;/ jak cos to bilet kupie na miejscu:) i mam nadzieje ze da rade wjechac z wami. w zeszlym roku tak wjechalem i problemu nie bylo;p
Conspir to o ktorej pod tym mc
Gopcio o 7.30 tak mi sie wydaje z 10 min poczekamy moze jeszcze dołączy ktoś i jedziemy na SCP :D
spoko jadę furę szorować bo brud i syf :D
Chlopaki jak ja kumpli pozbieram rano i sie wyrobie to wpadne pod MC do Was...
Dajcie na PW komy do siebie to bede dzwonil rano czy jeszcze jestescie...
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
a jo sie jada z maryśka kole 15 heh
Wielka prośba
da radę ktoś odebrać moje bilety od Pfourul tak abym mógł dołączyć na 12:30?