Postaw pod lasem, to sarny zliżą ;)
Moja też w soli, z tą różnicą że u mnie widać :)
Printable View
Dorzucę coś jeszcze od siebie, wczoraj miałem możliwość zrobić kilka pstryków ze szkiełkiem FishEye, później przy obróbce wyszło mi takie coś jak poniżej. Bella brudna i nieprzygotowana do zdjęć ale fotki robione tak tylko dla zabawy. Sceneria zimowa wiec chyba dobry temat żeby ja tu wrzucić.
Załącznik 86814
Wyślij mi to w konkretnej rozdzielczości jak możesz: bedek069@gmail.com Faaajna :-)
Wprawdzie zima się kończy, ale jakieś foto się uchowało ;)
Załącznik 87163
O ile dobrze pamiętam "tablica na życzenie" kosztuje "jednego tysiaka" a za tą kwotę wole zostać przy swoim starym nr. rej. :D co innego jak by dawali w gratisie :P
I dlatego właśnie za te pieniądze wolę zostać przy swoim normalnym numerku
A ja zimą jeżdże tak :P
Załącznik 87293
Po burżujsku :D
ELA;) jeździ i jest Git...
Koniec tematu.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2013/03/39.jpg
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2013/03/40.jpg
Na moją wiosenną przyjdzie pora za tydzień w weekend.. będzie wyczyszczona, wypolerowana, wywoskowana ;)
U mnie to zdecydowanie za wczesnie na takie akcje, jeszcze masa śniegu i generalny syf :)
To felgi z GT Black Line II
Właśnie znalazłem, i widzę że sprzedaje kolega na allegro,szkoda że to nie rozstaw alfa 159 :)
patrz, wyprzedził mnie :D
a chciałem to zrobić jako pierwszy :P no nic, nadal pozostając w czołówce dodam fotki z wymiany, tak to będzie w sezonie wyglądało:
Załącznik 88069 Załącznik 88070 Załącznik 88071 Załącznik 88072
i na koniec humorystycznie ;) fotka w odkurzaczu ;)
Załącznik 88073
Panowie jacy odważni, ja jeszcze czekam :P
Tym bardziej że jeszcze straszą śniegiem i ujemnymi temperaturami ;)
Trzeba nowy temat stworzyć - Wizerunki naszych Belli latem :P Kto pierwszy wrzuci pakiet LATO niech zrobi :D
Tez tak myślałam ale jeszcze nie tak prędko ta wiosna przychodzi,weekend i przyszły tydzień ma być jeszcze zimowy!
A jak moja różni się tylko dywanikami... ;)
Moja miedzy zima a latem nie różni sie niczym. No, może w lecie jest czysta a w zimie raczej różnie bywa....
Ja też zostaję przy 15'tkach tak jak było, więc bez zmian :)
oglądając prognozę pogody na przyszły tydzień chciałbym z tego miejsca pozdrowić wszystkich którzy zmienili już opony na letnie :lol:
opierając się na własnych doświadczeniach, chciałbym pozdrowić wszystkich, którzy wierzą w prognozy pogody ;)
Taaaa, z powrotem zimy jest jak z końcem świata. Miał już być w tym roku parę razy i tylko jest przesuwany co tydzień. Dzisiaj tylko trochę prószy śnieg z deszczem przy plusie, ale w niczym to nie przeszkadza letnim kapciom jeżeli ma się głowę na karku i nie jeździ jak statystyczny kierowca audi. A jak ta woda by przypadkiem zamarzła na drodze i byłby lód, to powodzenia i na zimówkach. :P
Ja mam od 3 tygodni letnie na tyle, bo mi zimowa strzeliła i nie było tragedii na śniegu. Trochę trzeba było uważać i tyle. A jak się chciałem pobawić to boki bez ręcznego dało się robić :D