No i pękła nam lista 50 chętnych. Od tej pory zapisy na listę rezerwową :)
No i pękła nam lista 50 chętnych. Od tej pory zapisy na listę rezerwową :)
może co by w ramach pamiątki jakieś małe numerki startowe zorganizować?co wy na to?
Gratulacje dla Oziego - wpłacił przed organizatorem :D
do mnie tez PW doszło ;)
Załącznik 82924
mam nadzieję, że taka będzie zabawa!
prosze o wpisanie na liste rezerwowa
po ci laweta planujesz z totu nie wrucic?
- - - Updated - - -
:)he
- - - Updated - - -
toru
Jeszcze jedną edycję zrób, serio.
Wpisuje sie na listę. Po obejrzeniu filmu ze złotu 2012 jestem chętny ! Są jeszcze miejsca ?
Na listę rezerwową. Na tej standardowej już jest komplet ale jak znam życie zawsze trafi się kilka osób, które się rozmyśli - więc warto na rezerwową się wpisać.
Ok. Wpisz mnie
no niby tak, ale Ligar pisał, że o zapisie decyduje szybkość wpłat. Więc teoretycznie osoba, która się zapisała jako ostatnia może wpłacić szybciej od tej, która się zapisała jako jedna z pierwszych, prawda?
Ale wiem, że nie byłoby by to za bardzo w porządku wobec tych szybciej zdecydowanych
Ja odstąpię, niestety nie ma szans na wykończenie do tej pory 155 tak aby był sens nią jechać a do tego trochę pokomplikowały mi się plany i Cytryna nie może wrócić na lawecie co było by praktycznie pewne:)
Także Ligar wykreśl mnie i daj kogoś z listy rezerwowej.
Ale na zlocie oczywiście będę zobaczyć znowu te gęby:)
Ligar, dostales maila ode mnie? Bo odpowiedzi u mnie niestety brak :/
mrksz87 tak, odpisałem
kasztelan out. Nie pokazauj mi sie na oczy :P
Na liste w miejsce kasztelana wchodzi prezusso - pw wędruje do Ciebie. Gratulujemy !!
- - - Updated - - -
abidibi wpłaty do końca lutego. Jak ktoś nie wpłaci to wypada. Po tym terminie uruchomiona zostanie lista rezerwowa. Chyba że ktoś wcześniej zrezyguje jak np kasztelen. Wskakuje wtedy pierwsza osoba z kolejki oczekujących i też ma obowiązek wpłacić też do końca lutego. Wobec powyższych, proszę rezerwowych o trzymanie $$ celem dokonania szybkiej wpłaty.
a tak z ciekawości, kiedy szacunkowo będą jakieś informacje odnośnie reszty zlotu? :)
Jak wszyscy wpłacą.
ja dopiero wpłacę w na początku lutego...na styczeń budżet na przyjemności już się wyczerpał :)
A przynajmniej większość czyli 99% :P Po co załatwiać całą resztę skoro nie wiadomo czy się odbędzie ?
Im wcześniej wpłacą Ci co powiedzieli, albo zadeklarują sie że nie wpłacą (to też jest jakaś konkretna wiadomość) tym wczesniej będzie wiadomo co i jak. Plany są podane na pierwszej stronie wiec nie mozna narzekać, że nic nie wiadomo. Koszty związane z pobytem też sie gdzieś przewijały.
Termin końca lutego jest zaporowy i nie ulegnie przedłużeniu. Tak wiec proszę sie mobilizować.
- - - Updated - - -
a kasztan Ty nie kanapki, nie na kolanach tylko dupą po asfalcie bedziesz szorował... zapniemy Cię do jakiegos 1,4 żeby ból trwał dłużej!
Proszę o dopisanie na listę rezerwową.
zlot mnie interesuje, ale tor nie.
Przecież wyraźnie było pisane, że zlot zostanie ogarnięty jak już będzie pewne, że jedziemy na tor...
Jak będzie komplet wpłat za tor i będzie pewne miejsce zlotu to będą też zapisy na zlot bez toru.
ok więc będę śledził temat na bieżąco
dzięki i Pozdrowionka
Dlaczego jeszcze nikt mnie nie wpisał? ;) Na rezerwę plis.
Przy okazji. Wiem, że gdzieś na tych 28 stronach to znajdę, ale nie mam tyle samozaparcia. Czy tor jest bezpieczny dla zawieszenia? W sensie asfalt, czy płyty betonowe? ;)
Esencja toru jest mi znana :) Chodzi mi o te odcinki między drzewami itp.
Yonasz a kto wiedział ze poskładałes silnik. Co do pytania to myślę, że to ci wystarczy
Załącznik 83851
Reszte tu -> http://imprezy.sjs.pl/multimedia/gal...ej-toru-kielce
Samochód do wymiany;)
Taniej byłoby jakiś wypożyczyć bo Aneta jakiś pirat drogowy jesteś ;).