No to jak koledzy się zapatrują na ten 25 maja, bo coś widzę że wspólna impreza zaczyna się "lekko" rozjeżdżać a ludzie się na termin wpisują. Żebyśmy się z ręką (kierownicą) w nocniku nie obudzili.
Printable View
No to jak koledzy się zapatrują na ten 25 maja, bo coś widzę że wspólna impreza zaczyna się "lekko" rozjeżdżać a ludzie się na termin wpisują. Żebyśmy się z ręką (kierownicą) w nocniku nie obudzili.
Dwie opcje:
1. Walczymy o 20 osób i swoją grupę
2. Zapisujemy się na 25 maja i cieszymy dużą ilością Alf w różnych grupach
W sumie to może jednak ten 25... Próbuję ustalić termin chrztu mojej córki, który ciągle się zmienia...
Chyba się na tym skończy...
Ja już nie czekam, trzeba się zapisać bo miejsc ubywa. Kto będzie to będzie i tyle.
Ja zapiszę się za parę dni na 25 maja. No i w końcu ogarnąłem hamulec :).
Ok , to ja robię przelew jutro .
Jak by ktoś był zainteresowany - ja się wybieram na 90% 13 lipca, niestety teraz nie dam rady, auto rozgrzebane.
Heh, fotostory nie będzie bo co to tam za skomplikowana rzecz ale efekt końcowy poniżej:
Załącznik 94376
Wrażenia z jazdy baaardzo pozytywne, a będzie jeszcze lepiej jak się wszystko ułoży i dotrze. Wystarczył dystans 6mm. Chciałem jeszcze wymienić przewody (na w oplocie) ale dwa podejścia do odkręcenia giętkiego od sztywnego skończyły się niepowodzeniem. Nie chciałem przegiąć z niutonem bo jak bym zerwał gwint to wymiana sztywnego do pompy ABS... I tak mnie to czeka ale może poszukam jakiegoś penetratora innego niż WD40.
Na tą chwilę 5 Alf zgłoszonych na 25 maja , nie jest źle , ale kartona Radkowego jakoś nie widzę :confused:
Już pisałem wcześniej - wyskoczyły mi jednak chrzciny córki :). Poza tym, chwilowo muszę ogarnąć wał napędowy jeszcze - boję się, że przy jeździe torowej mógłby przebić podłogę :( - strasznie nim telepie powyżej 3.000 obr, pewnie trzeba go wyważyć (przynajmniej mam nadzieję, że to wystarczy). Gdyby nie impreza, to bym nawet Julką podjechał, ale obowiązki... Mam nadzieję, że w czerwcu będzie już auto i czas.
Ja nie wiem czy znajdę czas pobawić się w dodatkowy czujnik ciśnienia oleju i lampkę obrotomierza. Bez tego trochę się boję ;) Ale choćby jako widz będę na 100%!
no tak Yonash tor w Poznaniu jest jakiś przeklęty :) chyba, że polatasz bez odcinki :)
Po analizie kresek wiem, że odcinka u mnie nie ma sensu. Lepiej wrzucić wcześniej i wbić się w najmocniejszy moment.
Ja może wpadnę na chwilę, bo na chrzciny przyjeżdża moja siostra, której kupiłem pod choinkę przejażdżkę GT3, to się chociaż pokażę ze swoją 75 :).
Na siedzeniu pasażera będzie siedzieć :). Ale na co dzień jeździ RWD :D.
Czy ja dobrze widze na stronie, ze w koncu nikt nie pojechal??
Pytanie, ktos planuje wypad 13 lipca? Ja bede sie staral o ike poskladam auto.
16 czerwca jest Youngtimer TPTD - jak się auto uda poskładać, to postaram się być. W lipcu w tym czasie chyba się będę urlopował.
ja startuję z Wrocławia wcześnie rano - prosto na tor, hotel po wszystkim, żeby odpocząć. Czy są chętni na wieczorną "integrację" ;) ? (hotelu jeszcze nie wybrałem)
Zerknij na ten hotel , korzystałem z niego wiele razy , były tam także organizowane zloty AR :D
no i najważniejsze , na piechotę 15 minut od toru , autem dojedziesz w 3 minuty .
http://www.hotelorange.pl/
Tak, to jeden z dwóch które biorę pod uwagę . Drugi to http://www.instytut-glamour.pl/ bo jadę z żona ;)
Forza planuje zorganizować zlot na Torze:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Więc może coś z tego wyjdzie :).
Co macie na głowę? Kto pożycza, kto kupuje, kto ma? Warto wziąć jakiś badziew z allegro do 100zł, w sumie po co lepszy?......
Coś muszę dziś zakupić bo w kasku budowlanym nie wypada.....
Bylo mowic bo mam,ale mnie nie ma(chyba ze podjedziesz to zona poda).:)
Dzięki.... ale za paliwo do mojego auta to już mam jeden kupiony, po za tym potrzebuje drugi dla pilota, no i do żony......pod Twoją nieobecność.....kiepski pomysł.... ;)
Dlatego napisalem ze"poda" a nie"da";)
Pogoda się Panowe dobra zapowiada, znaczy, bez upałów :).
I fajnie, bo z chłodzeniem oleju nie zdążyłem i klima "wzieła i się popsuła"....tak całkowicie sama :(
Rafter, stały bywalcu - o której mogę już podjechać jako widz? Realnie, bo na stronie jest oficjalne info, a praktyka może być inna.
Tak się składa, że średnio kontrolowałem czas płacząc nad autem ;) Nie pamiętam więc czy wszyscy zjeżdżali z treningów razem i która to była godzina.
Będę więc koło 12 :)