Na razie siadła przepływka i zbieżności nie mogę ustawić bo się końcówki zapiekły.
Uważajcie , żeby czasem nie było:sarcastic:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/06/120.jpg
Ale prognozę pogody to mamy na razie nie ciekawą :(
A takie pytanko robimy jakis punkt zbiórki jak dojedziemy, czy od razu meldować się na kwaterze, jak się ją znajdzie ?
Podałem kilka stron wcześniej lokalizację na google maps. Ale dzwońcie do mnie jak będziecie w Stroniu to wyjdę na drogę :P
- - - Updated - - -
Noclegi u Tomali
Zajazd Oleńka
Pokoje gościnne kukułka
- - - Updated - - -
ja
gipsik
madmax
rafal0717
tutaj noclegi u Tomali: https://maps.google.pl/maps?q=50.282...=20&iwloc=near
tu też będzie biesiada
danus
QBA
bartek
dziubek
tutaj Kukułka: https://maps.google.pl/maps?q=50.283...num=1&t=h&z=18
rivt
herbig
tutaj Oleńka: https://maps.google.pl/maps?q=50.284...num=1&t=h&z=18
Przed przyjazdem dzwońcie do mnie to podejdę albo podjadę poprowadzić.
Noo i jeszcze troszkę , jeszcze parę godzinek :crazy_pilot:
Do zobaczyska jutro ;).
Marek podeślij mi na PW numer do Ciebie , bo mnie pominąłeś i go nie mam .
Jak tylko dziewczyna będzie wstanie to przyjedziemy ( wczoraj miała dachowanie ) :(
Ale czekam Marek na numer i dam jutro znać. Taki los...
Marek którędy najlepiej dojechać na zlot z Wrocka bo podaliście parę tras i końcu nie wiadomo :) I jeszcze raz dokładne namiary co by se w navi wpisać :)
Do Najładniejszych tras należy :
WROCLAW - ZABKOWICE - KLODZKO -P PŁAWNICA , koło BYSTRZYCY KLODZIEJ potem : IDZIKOW , SIENNA i STRONIE ŚLĄSKIE , trasa dłuższa niż przez lądek , ale dorga o niebo lepsza.
Przykra sprawa...
Dziubek. Ty mwsz trase jak po sznurku. Wrocław - Kłodzko. Dalej na Boboszów. A Na obwodnicy Bystzycy Kłodzkiej masz znaki na Stronie śląskie w lewo. Dokładny link do punktu Gdzie stoją domoki dla każdego z Was już podałem. Dzwońcie jak będziecie się zbliżać do Stronia to wyjdę Was poprowadzić.
Pewnych spraw się nie przewidzi.
Są też rzeczy ważne i ważniejsze. Ubolewam przed tym złotem 11 166ek tak blisko mnie a jednak tak daleko.
Marek możesz mnie nie liczyć , nie brać pod uwagę.
Dzieki też za organizacje i bardzo ludzkie podejscie , może kolejnym razem mi sie uda :) , teraz będę musiał sie nacieszyć zdjęciami i filmikami. Chyba że urwę się na godzinie i podbije do Was zapoznać sie i zamienić kilka słów.
Przepraszam za kłopoty... , pozdrawiam Łukasz wraz z Kasią
Wielka szkoda :(
Łukasz ,ale tak czasem w życiu bywa i nie masz za co przepraszać , słusznie napisałeś , że są sprawy ważne i ważniejsze.
Jeżeli uda Ci sie wyskoczyć i nas odwiedzić choć na chwilkę będzie nam bardzo miło Cie poznać.
Pozdrowienia dla Twojej dziewczyny . Maryla i Marek
- - - Updated - - -
My za chwilkę wylatujemy :vroam:;)
Moi drodzy serdecznie pozdrawiam wszystkich szczęściarzy którym termin zlotu nie koliduje z innymi zajęciami i mogą w pięknych okolicach kotliny kłodzkiej mile spędzać czas .
Szczególne pozdrowienia dla Marka Asi i oczywiście Szymona .Bawcie się dobrze
Dobra od razu po pracy , zajadę do domu przebiorę się i przyjedziemy.
Jutro sam nie wiem czy damy radę ale dziś jesteśmy!
No to pozdrowienia dla wszystkich szczęśliwych posiadaczy 166, którzy mogli jechać :) I oczywiście dla Ciebie Marku, z podziękowaniem za zacięcie organizacyjne!
Mam wielką nadzieję dołączyć w przyszłym roku.
Z pewnoscia bedziesz mIal mozliwosc :D pierwszy grill rozgrzewający za nami. Trzeba sie wyspać przed jutrzejszymi atrakcjami :D jest zacnie. 166 wypełniające parking ... pięknie
da-jcie fote, da-jcie fote! ;)
Tu trzeba być, stać obok tylu 166. Wstawianie zdjęć jest zbędne :)
- - - Updated - - -
Tu trzeba być, stać obok tylu 166. Wstawianie zdjęć jest zbędne :)
Nie wieże ze tak szybko sie rozeszli :]
Co co co. Jak jak jak xixeres co Ty mówisz? nie było libacji? :(
Była i to szybciej niż MAREK sie tego spodziewał
mZlot uważam za bardzo udany. Wszystkim uczestnikom dziękuję za przybycie. Mam nadzieję, że w kolejnych latach ekipa się powiększy. Wszyscy uczestnicy otrzymali pamiątkowe kubki AR166 z indywidualną tablicą rejestracyjną :) ponadto gratuluję wiedzy o Alfie 166, w szczególności zdobywcy nagrody głównej
:)
Ssczególne podziękowania dla madmaxa za wwparcie smyczkami, przywieszkami i pamiątkowymi naklejkami :) p z całej tej organizacji dopiero teraz je nakleje :)
Niebawem wskoczą tu niektóre filmy i fotki.
Serdecznie dziękujemy Tobie Marku za organizacje , i super zabawę..........No i oczywiście za KUBEK!!!REWELACJA
Dziękujemy wszystkim zlotowiczom za mega świetną imprezę :party:
w Szczególności DZIĘKUJEMY TOBIE MARKU oraz Twojej Asi za poświęcony czas i zorganizowanie Zlotu :thank_you2::congrats:.
Pozdrawiamy wszystkich i do zobaczenia na kolejnym zlocie .
Maryla i Marek
Za pierwsze miejsce była czerwonw koszuoka Alfa Romeo.
Dziubek, podaj adres na PW to Ci wyślę.
Również chcę podziękować wszystkim zapaleńcom alfy 166 za mile spędzony czas. Oraz wielkie podziękowanie za organizacje dla Marka super impreza !
Nie, możesz podać na plebanie jak tam odbierasz :) to pamiątkowe nalepki.
Super.Tyle 166 w jednym miejscu to naprawqde miodnie wygląda!! wiecej fot!!!!!! zacnie zacnie panowie i panie!
Na plebanie Ci nie dam bo mam kose z księdzem :) Mam lepszy pomysł Możesz mi zrobić to o co Cie poprosiłem a bardzo chętnie przyjadę do Ciebie na przymiarki i przy okazji odbiorę nalepeczki Oczywiście jeśli to problem to dam adres do wysyłki :)
- - - Updated - - -
Wiem Wiem domyślam się I nie dziubasek :)
Znalazłem fotkę kolejnego małego alfisty
Załącznik 99759
My również bardzo dziękujemy za super organizację i stworzony klimat :) Warto było przejechać te kilka kilometrów ;)
Zdjęcia aut ode mnie :D
https://plus.google.com/photos/10693...MncmKzm4qj8gAE
Filmików też jest trochę. Wrzucę rano jeden przejazd a z resztą czekamy aż gipsik zmontuje co nie co :D
Brak dostępu...
A teraz? Pierwszy raz udostępniam zdjęcia przez to coś :P
Zacnie! foty z kolumny są zajebiste. brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! napatrz3ec sie nie moge! auta piekne, rózne wersje, rozne konfiguracje, kazda ciekawa.
teraz śmiga :)
i nawet filmik widzę... przełączam się oglądać!
---edit---
mniam :)
fajne alfy, fajny klimat..
chciałbym za rok moje obie 166 tam zobaczyć ;)
Huh... w końcu mam chwilkę czasu na zajrzenie na forum.. Marek wielkie podziękowania za ogarnięcie całości, pozostało czekać na przyszły rok i spróbować utrzymać koszulkę lidera ;)
A teraz śmigam ogarniać elektryke w domu, bo w nocy była burza i wyjeb.. mi większość urządzeń na tamten świat :(