czujnik ABS, prawe przednie koło
AR 2002r, 2.0 Selespeed
Printable View
czujnik ABS, prawe przednie koło
AR 2002r, 2.0 Selespeed
Witam,
Problem w mojej AR GTv 2,0 TS 96 polega na tym ze nie wskazuje poziomu paliwa i świeci rezerwa, czyli wina tego co w baku, tam jest jakiś pływak z potencjometrem? Potrzebuje tą część:) Tanio i szybko. I jeśli ktoś ma to zdatny wariator w dobrej cenie. Prosze o priv. Pozdrawiam
Poszukuje przegubu prawego wewnętrznego (ten od strony skrzyni gdzie znajduje się podpora półosi). Nr. Vin. ZAR93200001288220
Czy można u was dostać również łożysko podpory owej półosi?
Kable wyskoiego napięcia, sprzeglo, komplet uszczelek silnika, uszczelki drzwi
Alfa Romeo Spider 1977 Veloce 2000cm3
Witam. Niestety miałem kolizję i jestem w dość pilnej potrzebie. Potrzebuję do 156 przed liftem (01r)przód: zderzak z kratkami, maska ze scudetto, błotniki, lewy halogen, lewe nadkole, ewentualnie lewe, przednie drzwi. Chętnie nabędę komplet we Wrocławiu lub okolicach, najbardziej zależy mi na kolorze girgio afrca 650a.
Wrocław 605 35 35 16
Termostat do 159 2.4 SW 200 km 2006 rok ?
Witam,potrzebuje walu korbowego nominal do 156 1.8 TS 16V 140KM 2003r
Witam, potrzebuje linki do otwierania maski do alfy 156
Witam. Jaka jest cena rozrządu do AR 156, 2.4 20V razem z pompą wody.
Pozdrawiam
witam potrzebuje oslony klemy akumatora do alfy 159
Poszukuję czujnik do ABSu prawy przód AR 147 2002 2.0 Selesped - Kraków
Ogranicznik lewych drzwi przód sprawny, uszczelka na przedniej belce w miejscu styku z maska - AR 147 1.6TS 2002r. 3D
Wysłane z mojego lenovo A820 przy użyciu Tapatalka
Witamy
Z racji Ksawerego w naszej miejscowości na przemian nie było prądu i internetu. Dlatego przepraszam wszystkich, którym nie odpisałem. Jeśli ktoś, kto nie dostał od nas odpowiedzi, a nadal jest zainteresowany jakąś częścią, proszę niech napiszę ponownie.
PS. Z okazji zbliżających się Świąt, spodziewajcie się dużej promocji olejowej ;-) Szczegóły będą podane na forum, oraz na fb ;-)
Jestem zainteresowany kupnem kilku części do 146 Ti (metalowa pokrywa)
1. Rozrząd kompletny z pompą wody i balansem
2. Filtr oleju i olej valvoline max life 10w40
3. Uszczelniacz wału od strony sprzęgła
4. Uszczelniacz wałka rozrządu.
Szukam uszczelek do drzwi kierowcy (lewy przód) do Alfy 156 (przed liftem). Kompletu: dolna+zapinki (ta montowana na drzwiach) oraz progowa (ta montowana na budzie).
Prosiłbym także o propozycję na komplet półosi do tejże Alfy (silnik 1.9 JTD, 110 KM), montowane na krzyżak.
Potrzebuję osłonę przegubu wewnętrznego i zewnętrznego lewej strony, oraz gumy sworznia dolnych przednich wahaczy i ewentualnie górnych (co do tych gum nie wiem czy coś takiego występuje czy trzeba cały wahacz)
Przepływomierz do 147 1.9jtd 115KM 2001
Witam, potrzebuje linki do otwierania maski do alfy 156
Witam, przednie gumy stabilizatora do Alfy 156 1.9 16V SW FL 2005r jaka cena?
Witam wszystkich potrzebuje koła dwumasowego do alfy romeo 166 2.4 jtdm 175 Km 05r.
Witam, poszukuję termostatu do AR156 2.5 v6 z 1998 roku, najlepiej Vernet TH6571.87J - nigdzie nie mogę dostać, a 2 Behery już zjeździłem ;)
dziękuję i pozdrawiam Andrzej P;)
Witam, Potrzebuję halogenu prawego razem z ramką. Alfa 145 Boxter
Witam, witam i o zdrowie pytam.
Poszukuje klamki, prawa strona, zewnetrzna ALFA ROMEO 147, wersja 3d.
Zapraszamy do składania zapytań. W dniach roboczych odpisujemy na bieżąco.
potrzebuje 12 popychaczy do AR 156 2.5 v6 najlepiej używanych. Jak ktoś ma na sprzedasz to prosze o kontakt telefoniczny 516608704 z góry dzięki.
amortyzatory do crosswagona z pzodu
Witam.
Potrzebuję komplet tarcze + klocki na przód oraz łożyska kół tylnych do 156 1,9 JTD 16 V.
Witam.potrzebuję przekaznika zielonego do kierunków. Tego co za isc. Jak ktoś posiada to proszę o kontakt...781631619
wysłano z domowego telefona ;)
Poszukuje obudowy filtra powietrza do 156 1.9 JTD 110KM 2000r.
Witam,
Chcialbym oferte na ponizsze czesci do Alfa Romeo GT VIN ZAR93700005166429
Prawy przedni reflektor - orginal I zamienniki
Scudetto - kratka wlotu powietrza plus ramka chromowana na zderzaku
Tlumik koncowy orginal I zamienniki
Pozdrawiam
Artur
Witam potrzebuję podszybie lewe to większe od strony kierowcy do Alfy 147 rocznik 2006.
szukam tapicerki skorzanej (boczki,kanapa, fotele) do alfy GT
interesuje mnie tapicerka w bdb stanie
biala/szara ,bananowa,czerwona lub dwukolorowa
najlepiej po FL
Poszukuje przednich foteli z alfy GT tylko materiałowych lub alfatex (?)
Najprawdopodobniej wersja europejska, bo zależy mi na regulacji wysokości w lewym fotelu.
Najlepiej z mazowieckiego lub Łodzi.
Rura wzmacniana - Turbina - Intercooler
Alfa Romeo 147 2005r 1.9 JTD 115km
Uszczelniacz do skrzyni biegów lewy.
Wysyłane z mojego Transformer Prime TF201 za pomocą Tapatalk 2
poszukuje przesłony przeciw słonecznej od strony kierowcy do AR 156, 2002r.
potrzebuję reflektor przedni lewy do alfy gt 2004r. Reflektory zwykłe bez soczewek potrzebuję numeru katalogowego. Oczywiście dla ruchy prawostronnego
Poszukuję odolejacz turbiny do alfy 156 2,4jtd 1999. Wkleję tutaj zdjęcie, bo może nie każdy wie jak to wygląda .
Załącznik 117805
Pisałem jakiś czas temu, ale z uwagi na reset forum - wiadomości się skasowały i nie pamiętam jaka była cena wahacza górnego prawego TRW do Alfa 156 1.9 jtd oraz dodatkowo drążek reakcyjny silnika najlepiej też TRW.
Poszukuje części nr. 3 z załączonego obrazka
<a href=http://zapodaj.net/ca1bd8ad1868c.jpg.html>ksenony czujniki.jpg</a>
- - - Updated - - -
Poszukuje części nr. 3 z załączonego obrazka ksenony czujniki.jpg
Witam,
Potrzebuje uszczelki drzwi kierowcy, uszczelki bagażnika oraz plastiki te progowe z napisem alfa, przedni lewy i tylny lewy. Ale najpilniej uszczelki drzwi kierowcy.
kacper@kruszec.pl
Pozdrawiam