jakie tam spotkanie.miła pogawędka.pan policjant pewnie chcioł autografy,a że skrecilismy pod zakaz to pewnie mysloł,że zarobi,ale wszyscy spłukani więc nie zarobił :DDDCytat:
Napisał Kosiar
Printable View
jakie tam spotkanie.miła pogawędka.pan policjant pewnie chcioł autografy,a że skrecilismy pod zakaz to pewnie mysloł,że zarobi,ale wszyscy spłukani więc nie zarobił :DDDCytat:
Napisał Kosiar
Dzieki jeszcze raz chlopaki za fajnie spedzony czas ;)
Ja Z Kumplami Tez Doojechalismy Cało. :)) Foty Wrzuce Tez Ale Nie Dzis Ide Spac Bo Zmeczony Jestem :P Do Zobaczenia Na Trasie.
I Dzieki Wszytkim Miło Bylo.. Udany Zlocik... :))
no tak a ja jak zawsze musialem byc pokrzywdzony dosyc ze mi braklo plynu do spryskiwaczy to od adama wziolem cos i jak psiklem to juz nic nie widzialem :D bylo fajnie :) i wcale moja AR nie zostawala w tyle :evil:
no tak a ja jak zawsze musialem byc pokrzywdzony dosyc ze mi braklo plynu do spryskiwaczy to od adama wziolem cos i jak psiklem to juz nic nie widzialem :D bylo fajnie :) i wcale moja AR nie zostawala w tyle :evil:
ogólnie ok - tylko kur... zimno
ale:
ekipa jak zwykle ok
kebaby w plazie ok
obsługa ( kelnerki ) w fantasy park - very ok :mrgreen:
płyn do spryskiwacza Gopcia - no ok :oops:
policjanci - very ok
łyczek piwka - ok
a pizza w DG - nie wiem bo uciekłem :P
Dzięki za spotkanie.
ja również dziękuje za udany zlocik :) podziękowania szczególne dla posiadacza białej GTVki :) pozdrawiam
a zdjęcia podeśle jak się tylko z nimi uporam :)
dzięki za spotkanie było super czekam na foty i filmiki
Ja również dziękuje za udanego spota, mam nadzieję że miejscówka nie była najgorsza;P
pzdr
Miejscówka była w porządku, kto miał ochote to poszalał :D Możlwość była.
Dzięki za spotkanie! Pozdrawiam
podobalo sie M@T :P
mówiłem kilku osobom o gtvce houka po dzwonie więc wrzucam linka
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7285818
a taka była przy sprzedaży : http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.p...ghlight=#58450
trzeba było zarzucić kapotę jaką :D a nie w bluzie tzn. w dwóch bluzach :DCytat:
Napisał adamodg
adam a jak tam moja GTV :D bo wiesz ze mam dowody :D
tez ok :DDDCytat:
Napisał adamodg
kurcze jaka szkoda że tak wyszło :( jutro jadę do ubezpieczalni
gratuluję udanego spocika wszystkim :)
dawać mi tu fotki z tymi kelnereczkami co bym se popatrzył przed snem :!:
Gopcio :!: :!: wrzucaj foty - żona już wie :mrgreen:
Dzięki za udany spocik :) Nawet się załapałem na 3 starty :DDD
1 zwycięstwo , 1 porażka i 1 remis czyli wychodzi na zero 8)
Daję foty:
http://pl.fotoalbum.eu/penny21/a195479
Do następnego :!:
Dzięki wszystkim za spotkanie. M@T miejscówka naprawdę fajna --> się działo :mrgreen:
Pozdrawiam :!:
Dzieki za spotkanie :)
Fajnie bylo sie ścignąć, spotkać dobrych znajomych(Robak#21 ze swoją uroczą połową, Ferrari1, Bimski) i zobaczyć nowe twarze.
M@t, miejsce wybrales super. ostatnio chodzilo mi po glowie zeby kupic cos innego jeszcze do domu, np subaru, avensisa ale po dzisiejszym dniu wiem ze moim i mojej Żony celem jest 159 SW :mrgreen: co prawda ona od ponad roku mowi ze tylko 159 ale mi jakos ostatnio chodzily inne auta po głowie :oops: teraz wiem że bluźniłem :mrgreen:
Pozdrowienia dla Wszystkich 8)
Dzięki panowie było super!! 3 x 145 dojechało do domu i nawet obyło sie bez policji :) ale teraz mamy bardziej zaawansowaną chorobe na 159!! Mam nadzieje ze sie kiedyś pościgamy z wami naszą 159 :)
Dzięki alfaholicy za spotkanko...było zarypiście :D Mam nadzieję, że do zobaczenia wkrótce. Pozdrawiam
niestety grila nie było ;// :(((
no niestety a my z centem kielbache wzieli :( :(
ale mięsko było ( w kebabie ) :mrgreen:
spokojnie panowie- nadrobimy z ta kiełbasą w spot- owej rezydencji alfaholików z południa w Czeladzi . postaram sie na otwarcie sezonu 09 czyli jakos w styczniu
będzie domek i ciepełko i piec i grill
oczywiście poinformuje na forum w odpowiednim temacie
hehe loozik a kielbaski i tak sie nie zmarnowaly :D pozdrowionka i czekamy na kolejny spot :)
Było fajnie. :) Dzięki za spot. Co prawda dzisiaj bmw odstawało i miało problemy z ruszaniem, ale i tak było fajnie. Tylko trochę zimno. ;)
Wybaczcie, że się tak urwałem bez pożegnania, ale jak spojrzałem pod plazą (jak wracaliśmy z rybitw) na zegarek, to się nieco przeraziłem. Była 15, a mój projekt w lesie niemalże. :)
Widze,ze spot sie udal.Mam pytanie do wlasciciela AR156 Turbo-Robak#21.Lakier do Alfy mieszales na zamownienie?Masz moze kod koloru czy ewentualnie dokladniejszy rozpis(co mieszac i jak i w jakich proporcjach).Pozdrawiam
bimski nie przejmuj się ...
jak w Częstochowie cały czas wygrywałem to teraz dostałem po dupie i trudno :mrgreen:
Piekne Fotki... Pozdrawiam wszystkich obecnych i mam pytanie kiedy nast spocik..??
To był udany weekend, a to dzięki spotkaniu. Dobrze zobaczyć się w realu, inaczej czyta się wtedy forum :)
Dziękuję za ciekawe rozmowy - szczególenie klimoo, showtime, Ferrari1 - bezpośrednią atmosferę i uznanie dla mojej Gtv. M@T zapewnił też bardziej sportowe przeżycia, chociaż sam nie brałem udziału w rywalizacji, to z przyjemnością i dreszczykiem (nie tylko emocji) popatrzyłem na ściagaczy. Gratulacje dla wszystkich.
Umieszczone przez Was zdjęcia będą dobrą pamiątką.
Jedzonko w Plazie jak to fastfood, ale za to poliki nie marzły ;)
Do Warszawy dotarłem bezpiecznie i bez przygód.
Pozdrawiam
Paweł
Papamek, ja rowniez dziekuje za mile pogaduszki i spotkanie :P
kręcił ktoś filmy ze ścigania?
najbardziej interesuje mnie jak ścigałem się z czarną GTV :wink:
Zdjęcia zaje fajne. Ja chcę jeszcze więcej...
Kolega penny mi tak szybko uciekl ze nawet nie zdazylem podziekowac za rozgrywke :P
obiecana porcja zdjęć :)
http://pl.fotoalbum.eu/klimoo/a195598
Paweł156, czy to nie Ciebie widziałem na światłach w Łagiewnikach wczoraj około godziny 14-tej? Rejestracje chyba ST i ramka alfaholicka, kolor i nadwozie też się zgadza. Zerknij do wątku tutaj.
Są i fotki ode mnie:
http://www.alfaromeo-poludnie.pl/gal...4.12.2008.html
Pozdrówka ;)