Wydech z tyłu napawa entuzjazmem :)
Printable View
Wydech z tyłu napawa entuzjazmem :)
jedno juz widać, mały bagażnik będzie a więc pokaźna masa klientów ominie to auto szerokim łukiem
ok, niech takie bedzie, ale po co Wester i Sergio pitolą o dziesięciokrotnym wzroście sprzedaży aut alfy?
Serce rośnie jak oglądam takie zdjęcia z testów (mimo, że Tipo 952 wygląda groteskowo). Wszystkim niedowiarkom szczeny opadną 24 czerwca :)
Maserati ma w dieslu jakoś 6.3 do setki... no i teraz pytanie: czy Alfa będzie szybsza, ze względu na niższą masę (oby) czy wolniejsza (lub w lepszym wypadku tak samo szybka), bo nie może być szybsza od droższego Maserati...?
O benzyne się nie martwię- raczej AR nie pozwoli sobie na to, żeby topową wersją był diesel...?
Nie wiem jak ma się auto ze zdjęć podlinkowanych na poprzedniej stronie do tego co zobaczymy ostatecznieale jeśli taka ma być bryła nowej alfy to jestem rozczarowany. Proporcje są straszne, wygląda to tak jakby ktoś wspawał środkową część auta na siłę próbując połączyć przód i tył o różnych liniach/proporcjach.
Po tym jak zacząłem jeździć alfą praktycznie wszystko do czego wsiadam jest jakieś nijakie :), jeśli skopią nowy model to pewnie długo jeszcze pojeżdżę 159.
Gebeth, o których Ty zdjęciach mówisz?