-
My już też w domku dojechaliśmy cali i zdrowi. Wielkie dzięki dla wszystkich za przybycie , miłą zabawę oraz ciepłe przyjęcie. Wielkie dzięki dla organizatorów SUPER MIEJSCÓWA !!! oraz za to że mnie nie wy......li pierwszego dnia. PS Ci co byli wiedzą za co haha. Pozdrowionka i do następnego!!!
-
1 załącznik(i)
Dzięki wszystkim, chociaż to mój pierwszy zlot uważam, że było naprawdę fajnie i liczę na więcej :d
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
-
Nam też udało się już dojechać do domu i zorganizować grilla tak z rozpędu
Dzięki wszystkim za naprawdę miłe spotkanie. Mamy nadzieję że nie ostatnie.
Wróciliśmy do miasta ale po takim miłym pobycie w naturze marzy nam się
„domek w Karkonoszach „
-
JESTEŚMY WRESZCIE W DOMU:) a teraz tak :
Podziękowania dla Marka i Asi za zorganizowanie po raz kolejny fajnego zlotu ,
Krzysztofowi i Krystynie za nagrodę niespodziankę ,dodatki do starterów oraz zabranie nas do Gniezna ,
Damianowi za podpięcie kompa .
Sławkowi za koszulki .
Nocnym gościom za odwiedziny w pokoju nr.12 i pamiętajcie " tłoczony na raz " i "wtłoczony raz";)
Czesio mamy nadzieję,że spałeś przy ścianie :)
Ani i Andrzejowi za przyjęcie nas w pokoju u siebie ,oraz pozostałym za bardzo , bardzo mile spędzony czas .
Mamy nadzieję,że spotkamy się znów w takim składzie za rok .
PS . Jak ktoś chce zdjęcia to napiszcie mi adres mailowy na PW a to mój i też prosimy o zdjęcia nedzam@onet.pl
-
Dzieki wielkie za super spedzony czas. Jako ze byl to "moj pierwszy raz" to nie wiedzialem czego sie spodziewac. Miejsce super, organizacja na bardzo wysokim poziomie, ekipa zgrana, mozevie byc pewni ze jeszcze nie raz wpadne na zlot jak tylko bede posiadal 166(a taki jest zamiar).
Ilosc dopieszczonych samochodow robila robote!
Dzieki dla Marka ze mu sie chce co roku organizowac zlot, dzieki dla Tomaza za nagrode w konkursie, dzieki dla Danusa za podlaczenie kompa, dzieki dla Was Chlopaki, ze mozna bylo zobaczyc jak Alfa wyglada na calym asortymencie ori felg, w roznych konfiguracjach kolorystycznych i jeszcze raz dzieki za super przyjecie "swiezaka":D
-
My również szczęśliwie już w domu. Po drodze grill w Kowalu w bardzo miłej atmosferze (dzięki za zaproszenie Krystyna i Krzysztof ).
Serdeczne podziękowania za miło spędzony czas oraz miłe przyjęcie ,,świeżaków". Zlot pierwsza klasa , ośrodek idealny na taką imprezę , organizacja dopięta na ostatni guzik oraz super ekipa.
Dzięki Marek za możliwość poznania Was wszystkich , zorganizowanie IV Zlotu 166 i kontroli nad tym wszystkim .
Szykujemy się za rok. Pozdrowienia dla wszystkich ( dorosłych i dzieciaków).
P.S. piwo smakuje inaczej bez Was. Pozdro
-
No to do ustalenia jeszcze tożsamość 4 "cfaniaczków" którzy polerowali auta z porannej rosy 2 godziny przed śniadaniem ....
-
-
My również dotarliśmy bez problemów. Dziękujemy wszystkim za jak zwykle miło spędzony czas.
-
Wszyscy, którzy chcą fotki w dużej rozdzielczości poproszę o maila na PW. Marka, Madmaxa i Kaaca już mam, podali w temacie :)