To bardzo fajna cena muszę przyznać! Sam czekam niecierpliwie na cennik, daj znać jak już jakieś szczegóły ustalicie. A finansowanie wiesz już jakie będzie dostępne ?.
Aha orientujesz się czy Business ma czujniki parkowania i kamerę ?
Printable View
Nie mam talentu do robienia zdjęć, ale spróbuję uchwycić kilka lepszych ujęć w słoneczny dzień
Cześć, ja ok 2 tyg temu zamówiłem właśnie nowa Giulie. Zamówienie poszło bezpośrednio przez FCA Polska, bazowało na wiedzy teoretycznej i na totalnie bezużytecznej siatce produktu(modele + opcje) wysłane przez FCA do dealerów w listopadzie. Generalnie będzie veloce Ti na wypasie, z opcji dodatkowych pakiet asystent plus, laminowana szyba, przeszycia foteli i deski QV nić zielono biała, pakiet organizer, harman&kardon, misano, żółte zaciski, veloce Carbon. Nie brałem pakietu performance bo będę ja mocno obniżał i aktywny zawias napewno by powodował problem. Jeśli dobrze wszystko się sklei i zamówienie będzie szło normalnym trybem do samochód będzie najszybciej koniec lutego lub koniec marca.
RobGie, konfiguracja zacna, gratuluję
A łopatki przy kierownicy i aktywny tempomat wziąłeś? W korkach swietnie działa :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Chłopaki, nie zrozumieliśmy się :) Nie zamówiłem nowej 2020. Chciałem tylko porównać jaka jest różnica w stosunku do tej, którą kupiłem. Zrobiłem to w ostatnim dniu przed zapłaceniem i odebraniem auta,żeby się wycofać w razie "W" ale wyszłoby ok 50 tys drożej za nową w stosunku do tej którą kupiłem. Zrobiłem to świadomie bo autem chcę jeździć ok. 3 lat, może podnieść moc do 280-300 koni ale już widzę,że nie wiem czy to zrobię bo 200 konia daje rade. Z nowym autem musiałbym się ożenić na 5-6 lat i starciłbym więcej kasy a jak możecie zauważyć mam czym jeździć w sezonie pozazimowym a do tego dochodzi kilka Ducati i zarówno 159 jaki Giulia od marca do października jest mało używana.
Kupiłem auto w stanie praktycznie salonowym, z przebiegiem 27 tys km, z gwarancją do marca 2020 więc ją pewnie wydłużę o rok. Jestem jak na razie baaaardzo zadowolony. Auto miażdży wizualnie i w czasie jazdy i jest jak UFO wśród wszelakich skód, audic i innych dupowozów.