Dorzuć jeszcze info z ostatniej afery z przekrętami testów adac :p
Printable View
Dorzuć jeszcze info z ostatniej afery z przekrętami testów adac :p
Hehe masz rację :) nikomu już w tych czasach nie można wierzyć, ale niestety sam nie kupię 10 kpl opon i testów nie wykonam :P
+1
To był mój post o Nexenach i ostatecznie kupiłem Nankang z Tajwanu (dla niektórych to Chiny). O dziwo jeszcze żyję :-o
Tapnięte z Xiaomi Red Rice
- - - Updated - - -
ostatnio jak jechałem w Niemczech to w radiu mówili, że audit Deloitte stwierdził przewalanie rankingów samochodowych od 2009. Wcześniej nie mogą się wypowiedzieć, bo za mało jest dostępnych materiałów ale nie wykluczają tego. W oponach też były wałki.
ostatnio sobie poczytałem o tych koreańskich producentach opon i mają dobre opinie, te Nankangi z Tajwanu też nie odstają w większości.
Ja kupiłem Kumho, bo w moim rozmiarze były chyba najtańsze i miały jeszcze godne oceny, z resztą jeździłem na nich już wcześniej, więc dokupiłem tylko 2szt i mam takie same bieżniki na wszystkich kołach, na allegro widziałem nawet rozmiar 235/45r18 za 350zł! Nówka pojedynka 2013! Szkoda, że pojawiła się dopiero jak kupiłem swoje po 450zł...polecam!
Ja też myślałem o Kumho, bo były za 450 zł za 225/40/R19 ale ostatecznie wziąłem Nankang
Tapnięte z Xiaomi Red Rice
Witam. Nadszedł czas aby kupić opony letnie, więc mam pytanie. Mam alufelge 16", na niej oponę zimową 205/55, da radę założyć na nią oponę 215/60 ? Dokładnie taką http://allegro.pl/dunlop-sp-sport-20...012431246.html
A wybrałem o takim profilu, żeby podnieść troszeczkę samochód, bo jest bardzo niski i czasem zawadzi o nierówności.