Musiał bym mieć więcej chętnych. Jak będzie takowych 3 to robimy.
Nie ma kloszy chodź zapewne można by je dorobić acz czy wystąpi efekt pojedynczych punktów to zobaczymy po montażu ;)
Printable View
Musiał bym mieć więcej chętnych. Jak będzie takowych 3 to robimy.
Nie ma kloszy chodź zapewne można by je dorobić acz czy wystąpi efekt pojedynczych punktów to zobaczymy po montażu ;)
Czy będzie ktoś chętny na ten zestaw jeżeli wyjdzie to fajnie ?
Cena trochę zaporowa tym bardziej że tracimy homologację i rozklejamy lampę która możemy uszkodzić lub źle skleić i po kilku latach np będzie parować. Nie wspominając już o fakcie że ringi te też mogą się uszkodzić/zużyć i wymiana znów wiąże się z rozlejaniem lamp na nowo.
Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
To nie jest zła cena yonash miał dużo drożej. Jakość kosztuje u mnie ringi siedzą już z 7 lat i nic się nie dzieje. A ile jest ,wstawię gotowych do jazdy dziennej i świeca jak chcą.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
50mA w stanie spoczynku toż to jakiś kosmos! Procesor powinien być uśpiony a prąd liczony w mikroamperach.
Sądzę że cena jest adekwatna do ilości włożonej pracy i efektu.
anAlfaBeta Walczę z tym by pobierało to jak najmniej prądu na spoczynku ale też nie przesadzajmy że jest to kosmos bo mam na biurku centralke zamka która pobiera ok 12mA, do tego w aucie jest jeszcze alarm. Walczę z modułem BT który pobiera połowę tego prądu, owszem sam procesor w zależności od trybu oszczędzania energii może zejść do mikro amperów, ale nie jest on sam na płytce :) . Na pewno zejdę z tym poborem :)
W skali pojemności akumulatora, 50mA to nie jest dużo. Ale gdyby każde gówno w samochodzie tyle pobierało, bo byś musiał co noc podłączać prostownik. W prototypie to spoko, niech sobie będzie, ale nie w czymś co chcesz sprzedawać za parę stówek. Nie wiem co za moduł BT masz, ale przecież musi mieć jakiś tryb low power stand-by wraz z wyjściem do wybudzenia procka gdy coś chce się łączyć...
Witam po przerwie :)
W owej przerwie udało mi się zredukować prąd pobierany na spoczynku (zamknięte auto) do ~10mA co myślę że jest do zaakceptowania gdyż centralka zamka którą mam na stole bierze ~9mA i nikt z prostownikami nie lata :)
Do 2 tygodni zestaw powinien być na aucie co oczywiście nie obędzie się bez prezentacji ;)
Witam, przepraszam ale montaż na aucie i film zobaczycie gdzieś po 18 stycznia. Pozdrawiam