Łukasz, wielkie dzięki ;) olej zakupiony, co prawda texaco nie mieli, ale znaleźli mi jakiegoś innego amerykańca ;)
Ala wreszcie odetchnie pełną piersią ;)
Printable View
Łukasz, wielkie dzięki ;) olej zakupiony, co prawda texaco nie mieli, ale znaleźli mi jakiegoś innego amerykańca ;)
Ala wreszcie odetchnie pełną piersią ;)
Ależ proszę:) Po to tu jesteśmy by sobie pomagać:)
cuoreventi w 147 ustrzelony dzisiaj o 11.00 na Rondzie Uniwersyteckim;)
Najpierw chciałem Cię gonić, ale miałem już małe spóźnienie więc odpuściłem i poleciałem w swoją stronę.
No no... wreszcie ktoś by odwzajemnił moje pozdrowienie.... :)
Stwierdzam że sami gamonie jeżdżą po tym mieście... a kobiety to zwłaszcza...
Może nie tyle gamonie co szaleńcy którzy wiecznie się gdzieś śpieszą.Ja osobiście boję się jeździć po Szczecinie.Przyjechałem z wioski Koszalina do miasta wojewódzkiego i się gubię:D Trzeba będzie się przyzwyczaić.A kierowcy autobusów traktują ludzi jak worki ziemniaków.Nawet autobusem nie da się jeździć hehe
Łukasz, ja przyjechałem do Koszalina na wakacje i sie gubie hehe, czasami sie zastanawiam jak to ludzie tu jeżdżą,
Chociaż przyznam ze zabawy jest tu sporo ;) bo sporo szalenców którzy lubia sie pościgać ;)
Na tym moście koło ulicy franciszkanskiej, to chyba jest 11 na kołobrzeg, można poszaleć, juz pare razy przegoniłem sie z innymi kierowcami ;)
No i na Fałata wczoraj zrobiłem civika 2:1 od świateł do świateł ;)
Tyle ze przejscie dla pieszych bez swiateł na tej ulicy to lekka pomyłka ;)
Na Franciszkańskiej do nie dawna mieszkałem lecz trzeba było opuścić rodziców i bujać się na swoje:) Na wiadukcie można się fajnie bujnąć ale szybko się kończy;) a na Fałata uważaj bo nie jeden już skończył na lampie.Tam są nierówności i podbitki na jezdni.Kiedyś jakiś gościu jechał tam 200km/h (przesadził) tak go wybiło że lampa i auto poszło do kasacji.Jak chcesz poszaleć to wypuść się na Sianów w kierunku Gdańska.Tam są fajne zakręty tylko najpierw przejedź się tam na spokojnie by poznać trasę a później ogień:) z tym że przed Sianowem jest zaje...ste wybicie.Ja już leciałem tam w powietrzu.Dziwne uczucie.Gdzie dokładnie jesteś w Koszalinie?
mattom zlokalizuj stację bp przy rondzie solidarności (nie sposób jej nie zauważyć) - pod koniec tego tygodnia (najpewniej w piątek) zorganizujemy tam spota:)
mattom to na pewno Ciebie widziałem jak wyjeżdżałeś z Kosynierów dzisiaj.Akurat z sklepu wychodziłem.Chciałem Cię dogonić ale nie udało mi się:(