Wymien klocki z tylu, moze byc textar klocki jak i tarcze bo tez na tym jezdze i daja radę . Klocek piszczy bo pewnie tloczek zacina albo syfu i nagaru jest napchane.
Printable View
Nagar w sensie ten nalot ktory sie tworzy na tarczach klockach i innych elementach metalowych. Sam ostatnio czysciłem bo od nowosci tam zagladane nie było
Witam, poszukuję klocków i tarcz na przód Alfa 159 1.9, co myślicie o takim zestawie ? http://allegro.pl/textar-tarcze-kloc...581777525.html
textar to dobry wybór, dużo osób na forum zachwala sobie, sam osobiście mam tarcze textar a klocki TRW i tez jestem zadowolony :
nastukane z hułałej ascend mate 7
Dobrze wiedzieć, bardziej mnie zastanawia czy cena jest ok, czy nie wydaje się za niska ? tzn czy aby nie podróba.
cena chyba trochę za niska z tego co widać w różnych sklepach internetowych i chyba lepiej i pewniej zamówić gdzieś w sklepie.
nastukane z hułałej ascend mate 7
Ja dziś jestem po wymianie tarcz i klocków z przedniej osi. Zestaw TRW klocki + tracze z malowanymi rantami cena 559zł.
1.5 roku temu za komplet TEXTAR PRO (fałszywe zabezpieczenie przed korozją) zapłaciłem 850 zł. Hamuje to bardzo dobrze, ale tamta ochrona przed korozją to był chwyt marketingowy.