Wszystko na to wskazuje ;) wieczorem będzie 100% info
Printable View
Super.. W końcu powrócę na spoty :)
Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka
To gdzie dziś bo myślę się pojawić kanciakiem
Stadion :)
To może przyjedziemy narobić trochę hałasu ;)
Wpadaj, im więcej nas tym lepiej a juz po wydarzeniu na fb widzę że będzie jakaś frekwencja.
ech znów się z pracą nie wyrobiłem...
a tak chciałem dziś się pojawić...i znów muszę czekać tydzień ;(
Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka
Bez paniki :) Fotorelacja będzie za chwilę :)
I ja sie postaram pojawić w następny czwartek
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Jo tyż będę za tydzień. Pierwszy raz od listopada. <3
Cześć, czy następny spot jest pod Narodowym? Jeżeli tak, to ja rownież się pojawię. I przy okazji mam tez prośbę... Czy mógłby ktoś zabrać komputer z interfejsem diagnostycznym? Dziś bardzo się spieszyłem i zrobiłem głupia rzecz na autostradzie A2. Przy słusznej prędkości i po wyhamowaniu do lekko mniej słusznej zredukowalem z 6-ki na 5-ke w mojej 159 1.9jtd 8v (chciałem, żeby szybciej wróciła do prędkości słusznej) i... Wyskoczył mi wtedy błąd "check engine", spadła moc silnika i nie dało rady jechać szybciej niż 100 km/h. Zatrzymałem się na MOP, schłodziłem turbinę, sprawdziłem płyny i wszystko było ok. Odczekałem kilka(naście) minut i ruszyłem dalej. Auto jechało już normalnie, ale check engine dalej się swiecił i bardzo mnie intryguje co to za błąd. Teraz nadal jeździ normalnie, nie czuć spadku mocy, spalanie w normie a check engine swieci się dalej. Zastanawia mnie czy coś się zepsuło, czy komputer zapamiętał chwilowe przeciążenie/niedobór i dlatego zgłasza błąd. Czy poratowalby ktoś? W zamian oferuje ulubione płynne łakoci dla osoby, która będzie skłonna pomoc. Dzięki z góry! [emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Turbo Przeladowalo, czujnik któryś jest zasyfiony
Wysłane z mojego LG-D855
Dzięki za podpowiedź!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gdzie dziś spot?
Stadion Narodowy prawdopodobnie
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Będziemy ;)
A ja nie mam czym[emoji14]
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
FC wariaci dziękują za spot ;)
To się pochwal lepiej. :D
Zdjęcia z dzisiejszego spotu :)
https://www.flickr.com/photos/134921...57667923176846
https://www.flickr.com/photos/134921...57667769554442
Miłego oglądania :)
Drifter zawitał do warszawy ? I widzę swoją byłą 156 gta Look kurde mogłem dziś przyjechać ....
Będziesz jeszcze za tydzień ?
W Warszawie byłem tylko na jeden dzień korzystając z urlopu, w niedzielę zaliczam spot w Łodzi, a w poniedziałek wracam do Szczecina.
Szkoda obczaje na zlocie
Jeden poległ ale reszta chyba godnie odjechała ;)
Dzięki za spot...
Ha ha ha
Mogłem podając rękę przedstawiać się Drifter ;)
No przecież jego 147 w takim kolorze jest niedopomylenia
Myślałem że to Kuby wheelerwaspa ale dopiero na zdjęciach zobaczyłem zę były dwie. :D
No mogłeś drift-r. xD :D
Ten co ostatnio poległ na spocie dziś tego dojechał ;)
Załącznik 200231
Najs!
Witam
Od 18,05,2016 do 22,05,2016 będę gościł w Warszawie. Organizujecie jakieś spot w tym czasie chętnie bym wpadł do Was z odwiedzinami.
Jak tak, to dajcie namiary gdzie ( adres ) i kiedy.
Pozdrawiam Włodek
Z tego co kojarzę to spoty odbywają się cyklicznie w czwartki od godziny 18:30 - stacja PKP Stadion Narodowy. Jutro też się wybieram ;)
T.zn. w czwartek 19.05 pęwnie będzie cykliczny więc powinieneś się załapać.