Darek, znajac tablice wchodzisz na strone UFG i sprawdzasz w 5 minut gdzie typ jest ubezpieczony. Zglaszasz do jego ubezpieczyciela i czekasz. Uwierz mi ze jak juz zglososz to nie bedzie sie wypieral...
Darek, znajac tablice wchodzisz na strone UFG i sprawdzasz w 5 minut gdzie typ jest ubezpieczony. Zglaszasz do jego ubezpieczyciela i czekasz. Uwierz mi ze jak juz zglososz to nie bedzie sie wypieral...
A to mało ciekawa sytuacja :/ Masakra co to się wyprawia... :/ Chamstwo i buractwo już nawet do Alf się przesiada widać..
Izany, Ty się pilnuj lepiej.
kto będzie jutro że tak grzecznie zapytam? :)
Jo se daje Alfe na wymiane łożysk przednich bo mi szlag trafił bo ok 10 tysiach . Może w przyszłym tygodniu wpadne bo już dawno mnie nie było . No chyba ,że do przyszłego tygodnia sprzedam Alfe:D hehehe to najwyżej Bravusiem podbije -wkońcu rodzina:)
Ja raczej nie bede ponieważ miska w alfie została na asfalcie i czekam aż ktoś mi za rozsądne pieniądze taką sprzeda
ile chcesz
hhehe nie wiem ile wziąśc bo ile się nie powie to zawsze Alfa jest za droga :)
możemy sie zamienić z dopłatą z twojej strony :D
no dobra bez dopłaty ale miske sobie sam kupisz :D
Odbieram dziś Alfe od mechanika i tez podjadę- trzeba nadrobić kilometrów:)
cieszy mnie to niezmiernie :) ja będę kilka minut po 20 więc proszę się nie rozjeżdżać przed czasem :P
Mnie tym razem nie będzie, Pietropili też nie dojedzie bo zadałem mu robotę:P
Weźmie ktoś dzisiaj kompa, bo dostaje już do głowy z tym samochodem w tym tygodniu...
Jakiś czarny tydzień czy co o.O
Raczej będę :)
Jeszcze za zimno więc odpadam :/
Jedziemy? :>Cytat:
Czwartkowe Ćwiartki
Niedziela godzina 20.00 zielony parking podziemny 3S - impreza pod tytułem roboczym "CHWDŚ" albo Śniegowi (-) w dupę.
Święta panie, święta- alkohol wygrywa z autem:D
Jaaaa maryszkens, nowiutki silnik i w domu chcesz siedzieć? ;)
Sharpi-Ja MUSZĘ siedzieć w domu bo go docieram i nie mogę przekraczać 3 tys. obrotów- a do 3 tys. to nie jazda TS'em:D
My z Aniuchą będziemy więc jak coś to tel :>Cytat:
zgodnie z ustaleniami podjętymi na posiedzeniu rady organizacyjnej SPOT DZISIAJ GODZINA 19:00 IKEA PARKING PODZIEMNY .. potem może sie gdzieś przeniesiemy poślizgać ;)
Ludzie i ludziska normalne pytank jak przed każdym czwartkiem kto jutro bedzie?? Ponieważ potrzebuje komputer aby podłączyć moja piękną alfe romeo i wykasować błąd airbag
Ja będę :) ... ale bez kompa. Conspir może Ty się pojawisz i mi również skasjesz błąd napinaczy ???
Sorry Chłopaki że Was tak wczoraj olałem pod Makiem, ale umówiony byłem, gość już 30min na mnie czekał i nie chciałem kazać mu siedzieć jeszcze dłużej.
Na spota się wybieram od dłuższego czasu, zawsze jednak coś wypada. Na wiosnę pojawię się na pewno : )
Wybaczamy ;) Ja się postaram naprawić ograniczniki do następnego razu co bym wiochy nie robił pod Mc :D
Zastanawiam się kiedy mi się wkońcu uda dotrzeć... zawsze jakieś zachcianki wypadają.. a tu spawanie podłogi, a tu konserwacja, a tu wymiana hamulców, a teraz budowa Car Audio i auto od kilku tygodni rozbebeszone znowu.. :(
Ja mam nadzieję że już niedługo w końcu Was odwiedzę i pochwalę się efektem prac :) Przyjadę moją odrestaurowaną Bellą :D
kto będzie dziś? poza mną :D
matka roberta i papa smerf
he he he
un mioł robert ?
to zminiom - matka ryśka bydzie
- - - Updated - - -
ryska z klanu
co pije wode ze kranu
jo byda
Też się pojawię ;)
ja też jestem
Też będę:)
a ja widze że tu ni widu ni słychu. Kto jutro sie pojawi nalepiej z laptopkiem i kablem