hehhehe:):) bardzo dobry tekst, musze go zapamiętać:)
zatem pozdrawiam tropicieli węży
Printable View
Pozdrawiam czarną Julcię SBI... wyprzedzoną dzisiaj koło 19 przed rondem w Wilamowicach - były awaryjki ale bez odzewu
Pozdrawiam Kierownika bądź Kierowniczkę białej Giulietty na klubowych ramkach i 156tki na SPSach widziane dziś w Tychach na parkingu pod city pointem, dzięki nim moja 145 tka nie była samotna ;)
No wreszcie i ja mam co wpisać.
Pozdrawiam 156 grafitową ST z ramkami pomachaną na przejeździe kolejowym koło wysypiska w Tychach - jechałem tajną Lancią Ypsilon :)
Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 156 SW ! Dziś pod "oszołomem" w Sosnowcu słów kilka zamieniliśmy :) powodzenia przy wymianie lampy :)
Pozdrowienia dla kierowcy z czarnej 147'mki na tablicach SGL mijanego dzis w Zabrzu na Maciejowie. Jedynie zdążyłem mrugnąć światełkami, ale nie wiem czy kolega zobaczył.
Pozdrawiam również Miszek74 ! - dzięki za lampę - samomontaż i samoblacharko-klepanko wykonane - do wiosny wystarczy :)
Mnie ciekawi, kto to stoi dziennie (prawie) pod McDonaldem w Wodzisławiu ok. ogdz 14.20 dzis znów widziałem tam srebrną 156 na blachach SWD.
Ja pozdrawiam ownera pięknej bordowej 156 KOS... stojącej pod Starostwem Powiatowym w Oświęcimiu koło 10:00
Nie powiem, frajdę miałem :) Niestety tylko jednorazowa jazda z Bosmalu do FAP i z powrotem :) Ale Twoja Alfa i tak się lepiej prezentowała :) Wpadnij do BB kiedyś
http://www.forum.alfaholicy.org/ma_o...elsko-115.html, chętnie ją obejrzę z bliska ;)
To ja pozdrawiam:
Kierownika srebrnej 156 sportwagon dziś rano ok 7.55 na światłach przy makro w sosnowcu, a także Panią w czarnej 156 sportwagon ok godziny 15.00 na Augustynika w Dąbrowie Górniczej ;)
Pozdrawiam Pana w czarnej 166 FL mijanego na Kolbego w Oświęcimiu - mrugane, bez odzewu :(
Pozdrawiam właściciela/właścicielke czerownej Alfy 147 po fl parkującej w Zabrzu na parkingu DHL'a :)
Pozdrawiam kierowce błękitnej 147 widzianą dzisiaj około 11:20 w bielsku miedzy Makro a tunelami;) No i dla Darek-1989, widzianego wczoraj i dzisiaj pod ATH-kolejna fotka:
http://img14.imageshack.us/img14/3955/20110221003.jpg
Ups, nie pamiętam :D Wstyd :D
Również pozdrawiam wkońcu ktoś odmachał :) oraz pozdrawiam Wiwixa który zaparkował koło mnie na osiedlu.Cytat:
Pozdrawiam kierowce błękitnej 147 widzianą dzisiaj około 11:20 w bielsku miedzy Makro a tunelami;)
a ja pozdrawiam wlasciciela jasnej alfki 147 przed fl kolo ktorej jakies 15 m,inut zaparkowalam w bialej kolo urzedu stanu cywilnego :D fajnie tak popatrzec na dwa tyleczki :D
Pozdrowienia dla właściciela/ki niebieskiej oramkowanej 156 zaparkowanej pod CH Max w Chrzanowie:D
Pozdrawiam kolegę w błękitnej (?) 156 SK... mijanego na drodze Kraków - Libiąż - były łapki, w ciemnej 164 KR... mijanej w Żarkach oraz nie odwzajemnionych srebrnej 156SW TK... na Królowej Jadwigi w KRK i czarnej 159SW z blond Panią za kierownicą w Oświęcimiu.
Meeting pod ATH
http://zapodaj.net/images/b4dee022d62b.jpg
Pozdro!!
Pozdrawiam kolegę w srebnej 166, który mnie wpuścił na rondo obok Sfery dziś po 14:00.
Pozdrawiam kolege z czarnej Alfy 156, która przed mijałem koło 23 w Zabrzu między Mikulczycami a Rokitnicą na przejeździe kolejowym. Zauważyłem, że to Alfista przed maską. Z mojej strony poszly szybko awaryjne, a kolega odmrugał :)) ktoś od nas?
Pozdrawiam kierowce czarnej Alfy GT stojacej dzisiaj okolo godziny 10:30 na parkingu pod stadionem Wisly w Krakowie. Regularnie spotykam tam tez 159 SW. Ale chyba nikt od nas niestety.
R.Y.D.Z.U ta błękitna ? to mogłem być ja wracałem wczoraj z Krakowa przez Libiąż coś między 10.00 a 12.00
No to pewnie Ty, jak zobaczyłem Bellę w Twoim profilu to raczej jestem pewien;) - Mijaliśmy się w okolicy wsi Przeginia Duchowna.
pozdrowienia dla bliźniaczej 147 tylko że z silnikiem 1.9 :) na rej SZ.... jechała ze mną od urzędu skabowego na brzęczkowice
Pozdrawiam srebrną 166 KOS..., za którą jechałem od ronda w Jawiszowicach koło 12:30, kolega skręcał do "Rymkasa" - mrugałem od tylca długimi, ale bez odzewu.
Pozdrowienia dla Alf spotkanych w ITALAUTO - Katowice :P
Była także forumowicza Alfa GT kolor nie wiem bo brudny ale ciemny kolor, rej SI xxxxx ;)
juz alfa naprawiona:)?
a ja pozdrawiam kierownika czerwonej 156jtd z czerwonymi skórami SBL 5xxxx spotkanego dzisiaj w Bieruniu
Kto parkuje na kasprzaka 156 z ramkami klubowymi i felgą chyba 18' ?:P