Napisał
Pablo.
Witam.
Czytam i czytam, i coś napiszę od siebie.
Naprawiam samochody (głównie Alfa Romeo) od około 17 lat - to tak na wstępie, żeby nie było. Używałem i stosowałem oleje większości producentów dostępnych na naszym rynku. MOTULa używałem, kiedy większość ludzi nie wiedziała co to jest. Głównie serii 300V, wiadomo dlaczego. Kiedyś najlepszym olejem do sportu, zaraz po serii 300V MOTULa był Castrol RS, ale już dawno go nie ma. Opinie o olejach i ich właściwościach, zachowaniu w silniku poznawałem organoleptycznie, a nie czytając fora internetowe. Myślę, że mogę więc śmiało powiedzieć, że gdyby kolega ris zastosował w swoim silniku olej Millers EE 5w30 c3, to wtedy mógł by napisać jakąś rzeczową opinię, a nie tylko wklejać linki do tego, co ktoś gdzieś napisał. Z tego co napisałeś, to od zawsze używasz MOTULa, i jesteś z niego zadowolony, i nie chcesz zmieniać, bo po co, jeśli jest dobrze. Może, gdybyś całe życie jadł pasztet, nie próbując szynki, to również był byś zadowolony ze Swojego wyboru, ale proszę, nie namawiaj na to reszty świata.
Pozdrawiam.