Pozdrawiam kolege z czarnej 156, ktory pojawia sie na zlotach w Krakowie i ma V6 pomalowane na jakis dziwny kolor przez poprzedniego wlasciciela, ktory mu odłazi warstwami ;) Widzialem twoja alfe juz kilka razy na ulicy Siemaszki.
Printable View
Pozdrawiam kolege z czarnej 156, ktory pojawia sie na zlotach w Krakowie i ma V6 pomalowane na jakis dziwny kolor przez poprzedniego wlasciciela, ktory mu odłazi warstwami ;) Widzialem twoja alfe juz kilka razy na ulicy Siemaszki.
Pozdrawiam kierowcę 156, który wpuścił mnie na skrzyżowaniu przy lodowisku. Kolega auto w wielu kolorach na tablicach próbnych :)
Jak przeczytał moje ramki to może dołączy do grona alfaholików :)
Również pozdrawiam kolegę na tablicach próbnych, mijaliśmy się na starokościelnej ok. 16.
Pozdrawiam także Panią z którą jechałem od Paniówek do Tychów ;)
Ja też widziałem tego kolorowego na próbnych dziś w tychach, pozdrowienia! ;)
pozdrawiam właściciela czarnej 166 widzianego dzisiaj w Knurowie coś około 10 rano :)
gdybyktoś miał ochotę i czas w sobotę to:
http://www.facebook.com/events/163860893767303/
czyli spot na 3 stawach o 18 na niebieskim parkingu podziemnym ;)
Naur kup se bryle :P Mijałem Cie na wiadukcie na mikołowskiej o 13:20, pozdro ;)
Pozdrowienia dla srebrnej oramkowanej 159 SW KR widzianej dziś ok 8.30 w NH ma ulicy między osiedlami :Wysokim i Kalinowym.
pozdrowienia dla czarnej(granatowej?)156 smi7*** trasa mikołów łaziska około 18:20