dziś o 7:00 rano w Piotrowicach Wielkich widziana wiśniowa? granatowa ? 159 poszły awaryjki odmrygane było długimi pozdrawiam ;)
Printable View
dziś o 7:00 rano w Piotrowicach Wielkich widziana wiśniowa? granatowa ? 159 poszły awaryjki odmrygane było długimi pozdrawiam ;)
pozdrowienia dla niebieskiej 156 sedan stojącej pod salonem z urządzeniami do solarium w Mikołowie
pozdrowienia dla pani w białej Julce SWD 03... spotkanej pod skarbowym i pod sparem w Wodzisławiu
Pozdrowienia dla "alfaholika", którego zaczepiłem w Krakowie na stacji, czarna 75.
Szkoda tylko, że gość nie lubi naszego forum i forzaitalia :)
Pozdrawiam oramkowaną 166 (przed liftowa) rej. KOL... kolor granatowy metalik. Stała zaparkowana pod pocztą głowną w Tychach około 13:30.
a ja pozdrawiam srebrną gtv albo spider ( nie pamiętam co to za model) jechałem kawałek za Tobą na 94ce od świateł koło w Strzemieszycach zjeżdżałeś w kierunku saint gobain. Mrugnąłem ci długimi i machnąłem ręką ale nie wiem czy widziałeś:D
Co prawda zderzak jest pociągnięty tylko podkładem, ale żeby od razu lakier odłaził warstwami? Nie zauważyłem ;) Dopiero zacznie odłazić, bo moja dziewczyna ubiła na śmierć sarnę (menda przechodziła przez jezdnię w nieoznakowanym miejscu ;), więc lewy błotnik jest średnio ładny. Tak czy inaczej, pozdrawiam.
Pozdrawiam czarną 147 koło której parkowałem dziś przy Tesco na Towarowej w Tychach nr. rej. ST...5C oraz czarną Giuliettę która ok. godz 15 przepuściła mnie na Armii Krajowej :)
Pozdro dla JAMROZW dzisiaj na swiatelkach w Cz-Dz.