Dzięki Maniek, musze się tam wybrać :)
Printable View
Dzięki Maniek, musze się tam wybrać :)
Dziś była wizyta u Cinka. Więc Alfa dostała nowy program + EGR OFF :)
Wymieniony wahacz lewy górny (TRW) i nowy filtr paliwa (MAHLE). :)
Moja dzisiaj tylko umyta,nawet wytrzeć nie zdąrzyłem bo zaczęło padać :(
eh,,, ona jest gorsza od kobiety,,,, jak już złapie za portfel to nie chce odpuścić ;p a więc,,, w ubiegłą sobotę Bella dostała nowe tarcze przód (nacinane + nawiercane) Bozzarto - chyba jest to MIKODA, tylko pod swoją marką nie robią dla naszej 159ki. Sprawdzone Mikody w poprzednim AUDI - super sprawa. Oczywiście tutaj też hamowanie znacznie się poprawiło, jednak nie było innego wyjścia bo stare tarcze były już "popękane". Aczkolwiek przy mocnym hamowaniu jest spory szum,huk,,, może przez opony, a może i po prostu przez gabaryty auta, w końcu poprzednie A3 to mógłbym prawie zmieścić w bagażniku obecnej 159ki SW.
We wtorek z kolei ( a właściwie wtorek-czwartek) zabawa przy skrzyni co w tym aucie to jakąś masakrą - następnym razem jak odwiedze swojego mechanika to pewnie będzie się chował ;p Autko w moich rączkach dopiero 2 miesiące a już tyle wydatków - posypało się łożysko oporowe, a ponieważ ściągnięta została całkiem skrzynia to do wymiany poszedł komplet sprzęgło-dwumas-docisk no i oczywiście wysprzęglik z łożyskiem - auć,, zabolało w kieszeni.
A oto fotki tarcz:
przed: po:
Załącznik 114805Załącznik 114806
Dzisiaj wlozone gumowe dywaniki, zalozone ramki klubowe i wymieniony filtr kabinowy :)
Ostatnio wymianiane:
-Górne wahacze Delphi
-Termostat
-Rozrząd
-Wszystkie filtry oprócz kabinowego
-Wymiana oleju
-Polerowanie lamp i karoserii
I dzisiaj wpadlo nowe radio Clarion cz202er :)
pomachałem na pożegnanie :)