Srebrna oramkowana 159 na blachach bodaj KT dziś przed 7.00 na ul. Świeradowskiej, był kulturalny ukłon :-)
Wysłane z mojego YOGA Tablet 2-1050L przy użyciu Tapatalka
Printable View
Srebrna oramkowana 159 na blachach bodaj KT dziś przed 7.00 na ul. Świeradowskiej, był kulturalny ukłon :-)
Wysłane z mojego YOGA Tablet 2-1050L przy użyciu Tapatalka
Stokrotka że ja Cię jeszcze nigdy nie widziałem w Jaworze to aż dziwne :/
Że tak sobie powiem "boś dup@" choc nie mieszkam teraz w jwr to jestem tam bardzo czesto i raz tylko widziałem tam 156 na ramkach. Czemu na spoty nie jeździsz? Będę w sobotę na jaworze to możemy się spotkać chcesz :) i wtedy uwierzysz ;)
Widzę że ŚWIEŻAK ;) jesteś na forum to w ogóle wcześniej wiedziałeś co to AR ? :P
Zabawne :P wcześniej jeździłem 156, obecnie 147. A co do forum przymierzałem się do dołączenia, aż zeszło się do kupna nowej AR. :P
To czym teraz jeździsz? :)
clavish
:) Ramki tylko przypominają kolorem te forumowe (muszę zmienić wreszcie) a KT to fakt chociaż mieszkam we Wro :))
Przy fotce masz wszysko napisane ;)
Pol roku miałem 147 2.0 selessped gdyby nie podloga to pewnie dalej bym ją miał ale jest teraz 159 ti 1.9 150km i jestem zadowolony i nie mam koszmarów w nocy co ja kupiłem :p
Podziękowania dla tallmena że pojechał ze mną:)
To i ja pozdrawiam 3 kierowników i 1 kierowniczkę.
156fl bordowa POS 2Y coś tam śmigająca obwodnicą na Poznań.
Na wysokości Kobierzyc 2 x 147 (czarna i czerwona) nie zdążyłam zerknąć na blachy.
Na obwodnicy wąsaty jegomość z którym się zrównałam przy 150 nawet głowy nie odwrócił wisząc niemal brodą na kierownicy :) 159 szary metalik na blachach DST.
Czarna chyba156 bez ramek za osiekiem w strone autostrady po godzinie 13. W ostatniej chwili zauważyłem, że machasz wiec teraz pozdrawiam ;)
Czarna chyba 147 zjeżdżająca na Bielanach wr. w stronę na Zgorzelec, było pomachanie :)