No baa, kierowca musi być :P
Co do terminu to będzie ciężko żeby wszystkim podpasował.
Kolejny termin, który mi odpowiada to 29 października, czyli już późno trochę...
W sumie to ja nie mam Alfy więc na mnie się nie oglądajcie :P
Printable View
No baa, kierowca musi być :P
Co do terminu to będzie ciężko żeby wszystkim podpasował.
Kolejny termin, który mi odpowiada to 29 października, czyli już późno trochę...
W sumie to ja nie mam Alfy więc na mnie się nie oglądajcie :P
Mnie 29 tez pasuje jak cos;) 3 miesiace nie hylo spotu to juz tyle wytrzymam wazne chyba zeby byly na nim wszyscy bądź tyle ile sie da maksymalnie ;) a moze ktorys piatek wieczor? Czy wszyscy pracujecie w sobote? Ewentualnie jakas niedziela ? Ale jak by reszcie pasowal 29 to spoko;)
u mnie 29 odpada... :p kurde no nie wiem, ja raczej sobotę nie robię jak cuś ;) Ale musimy di końca tygodnia ustalić datę by ewentualnie zrobić rezerwację ;)
może 7 ? tj.piatek ? albo 14?też piatek
Piątek też nie jest zły, aczkolwiek na pewno koło godziny 19 pewno będzie już ciemno. Zawsze można jednak posiedzieć dłużej w wyborowym gronie ;) Czekam więc na opinie reszty ad.spotkania i pasującego do ogółu terminu ;) Pozdr Paweł
Ja jestem za, do 16go każdy termin mi pasuje :)
Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
a jak reszta ekipy? ;)
Mi pasuje
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Mi odpowiada jeden i drugi termin ze wskazaniem na 14-stego :)
No to git ;) Czyli bez pierdzielenia termin 14.10.2016 uznaję za oficjalny! Godzina spotkania 19:00! Miejsce - Oberża Knieja. Zaczynamy wpisywać się na listę - nawołuję do zabierania swoich drugich połówek - nie chodzi mi tu ani o auta, ani o alkohol :D Pozdr Paweł
1. Paweł + Wiola