Mat, bylbys chetny pomoc? Potrzebuje jeszcze info na temat MOCY Bose w 147 ile Wat mialy glosniki :P
Printable View
Mat, bylbys chetny pomoc? Potrzebuje jeszcze info na temat MOCY Bose w 147 ile Wat mialy glosniki :P
Hehe zobaczę, a co bosa chcesz wsadzic? ;)
@
Czosnek, strona 218 w instrukcji, tyle ze nie ma dokladnych danych o glośnikach, jedynie o wzmacniaczu.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Kurde. no mam mozliwosc z alfy 03rok 1.6ts 3d caly zestaw z kablami all. Tylko mysle czy wtyczki podejda. Bo zestaw byl fabrycznie do fabrycznego radia wsadzony, a ja mam navi. I czy nie sa inne wejscia... :P Bo myslalem zeby wrzucic na przod jakies glosniki, ale mi odradzono wsadzania chinczykow za 100zl wiec sprobuje z Bose, jak mi sie nie spodoba, to odsprzedam :P
Bose ponoc ma całkowicie inna instalacje niz zwykłe głośniki, z tego co kiedyś widziałem na forum to trza rozbierać pół auta.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
no tak, ale chodzi o wejscie juz koncowe do radia. Czy to jak bylo podlaczone pod zwykle radio oryg, czy bez problemu wejdzie do Navi. czy wejscia sa te same czy inne... :P Okablowanie w zestawie.
ktos z was jedzie na bicie rekordu?;p
Ja jadę z żoną.
Tak ciagle mysle by nie pojechac. Pewnie jedyna okazja bicia rekordu w zyciu ;D
Więcej pewnie takiej okazji nie będzie. Wydarzenie MEGA.
ta, tylko przypomnialem se ze w maju na poczatku mam matury. To czy pojade bedzie zalezalo od mojego stnau przygotowania :D