itak gt bym wolał po 1 fainiejsza vka i rorząd nie kosztuje 10 tysi:))
Printable View
Jesli w miare zadbana to cena ok. Spojrzcie, że to rocznik 2006, co jest rzadkością. Nie widzialem jeszcze 3.2 z tego roku na sprzedaz w pl, a i za granica ciezko.
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
RHD kupisz 2010 ;) tyle że zabawa z przekładaniem na LHD
w tej 2006 zrobione na płasko łączenia błotnik/próg
Witam, czytam to forum już od kilku miesięcy ale dopiero teraz zdecydowałem się na rejestracje. Po ponad roku oglądania aut i czytania o nich alfa GT trafiła do mojego top3, aut o których myślałem w kwestii zakupu, teraz już jestem zdecydowany na alfę romeo GT z silnikiem diesla 1.9 JTD. Mam na oku dwie alfy na internecie (przeglądam allegro 2 razy dziennie czy nic nowego nie wstawili :P) i tutaj prośba do was eksperci, czy warto w ogóle jechać w te miejsca i oglądać na żywo te auta, a może już ktoś był i może coś o nich powiedzieć albo na podstawie samego opisu zdjęć potrafi mi powiedzieć czy warto się fatygować :). Mowa tutaj o alfie z Zawiercia czerwonej z 2007 roku w wersji Q2, kolega wcześniej wstawiał jej zdjęcia (tapicerki), z moich oględzin niby pisze na otomoto, że sprzedawca jest osobą prywatną, nie handlarzem ale trochę poszukałem i ma kilka aut na sprzedaż w internecie i faktura marża vat mówią co innego, że sobie sprowadza autka. Drugim autem jest alfa romeo GT srebrna z 2008 roku z Kierlikówki z małopolskiego tutaj już mniej udało mi się ustalić. To są takie moje dwa auta, które sobie wytypowałem liczę na waszą dobrą wolę i pomoc, jeżeli jakiś forumowicz ma na sprzedaż GT jestem jak najbardziej zainteresowany, cena jaką mam na tą chwilę to 19tyś ciężko zapracowanych fizycznie pln-ów ( jestem studentem dorabiałem wszędzie żeby zarobić $, podczas pracy pocieszało mnie zdjęcie na telefonie alfy GT :)). Z góry dziękuję za pomoc.
to Q2 potaniało,cos musi byc z nią nie tak bo za kolor i Q2 I TAKĄ CENE POSZŁA BY DAWNO:)),W Wawie fajna czerwona na olx jest ale 2006
no wystawił ją na początku za 20500zł a teraz obniżył 19400 i jeszcze do negocjacji też mnie to zastanowiło.
Jaki jest koszt dołożenia Q2/szpery do GT 3.2 (od Evoqa:) )?
Pozdr
napewno trzeba sprawdzic:))podobno problematyczny sprzedawca,kolego masz 19tys,pakiet startowy oleje,rorząd z 800zł z robocizną,klapy wirowe usunąc od 300 do 750zł,widze ze chcesz młody rocznik,ja bym szukał po wszystkich rocznikach,cena tego Q2 Na starcie jest za tania:),na fotach z otomoto widac dziwne spasowanie lampa błotniki
- - - Updated - - -
2400-3000 tysi
- - - Updated - - -
2400-3000 tysi[/QUOTE]
Kurde dużo:(
Pozdr
wiadomo ze chciałbym jak najmłodzsze auto (każdy by chciał) ale bardziej mi zależy na zadbanym egzemplarzu, a co z tym drugim typem z małopolski?