uf, ja też już wróciłem.
hehe dobrze byłlo, czekam na więcej fotek ;p
a ta lista obecności nie jest pełna ! było 17, a licząc jeszcze tą czarną 155 to 18 ;p
Printable View
uf, ja też już wróciłem.
hehe dobrze byłlo, czekam na więcej fotek ;p
a ta lista obecności nie jest pełna ! było 17, a licząc jeszcze tą czarną 155 to 18 ;p
dokładnie ;) tak mi się wydawało że naliczyłem na parkingu 17 sztuk i teraz już wiem, że nie pomyliłem się;)
dojechalismy. Ciumek
---------- Post dodany o godzinie 00:14 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:09 ----------
Ligar widziałem kota jak wracałem. Ciekawe czy wiesz jak wygląda? hehe
k*rwa... 2:18 a ja nie moge usnac... pewnie przez ta czekolade - jedziemy gdzies? :P
marku - dzieeeeekuuuujeeeeemyyyy - ale czekolada no moar!
lenny - dzieeeekuuuuujeeeeemyyyyyy za fotoliste ;)
Aniucha prosze o wstawienie filmików z aparatu... widziałem nagranie z moja osobą ...mrutyna wrzuć to jak "gra" 3.2 V6 :] lepsze niz radio i czekam na zdjecia od wszystkich...:] bo duzo osob pstrykało ...:]
zdjęcia i film wrzucę popołudniu :) jak z pracy wrócę (a dziś bujam się autobusami :()
było 17 Alf :) i o jedna właścicielkę więcej :D która sie bujała czerwoną GTA :) za co wieeeeeeelkie dzięki mrutynie :)
no i Ligarowi dziękuję za przejażdżkę SPORTWAGONEM :D i taniec na światłach :D :happy:
państwu Magierom dziękuję za przybycie :D:D niezmiernie mnie ucieszyło i za 2 metry przebyte GTA :D
dzień 6-ty świętowania urodzin uważam za zakończony... ufff :)
kot czy tam "siersciuch pier...." to stworzenie włochate leżące plackiem na asfalcie u którego nie jesteśmy w stanie stwierdzić oznak życia w postaci miauuuułczenia. Największym ryzykiem charakteryzuje sie czarny kot, który przebiegł nam drogę, gdyż, ponieważ w myśl ludowej przyśpiewki „ch.. mu w d.. nawet 13 w piątek” :D
Od siebie dodam tylko:
!! SZOKO RULEZ !!
Dziękuje wszystkim i przepraszam na co dzień jestem normalny i sie tak nie zachowuje ;)
dzieki za spota:) warto bylo sie przejechac do was:) a co do listy to chyba powinno sie mowic o 18... jedna osoba byla przed galeria i pojechala za nim wjechalismy na gore....
Lista niepełna, na pewno dwa auta uciekły zanim zaczęłam robić zdjęcia i brakuje BMW ;)