Micrus podjedż pogadamy na spokojnie.
- - - Updated - - -
Myślę że spocik może przełożymy jednak na kwiecień,tak na spokojnie już po świętach.
Printable View
Micrus podjedż pogadamy na spokojnie.
- - - Updated - - -
Myślę że spocik może przełożymy jednak na kwiecień,tak na spokojnie już po świętach.
moze kiedys wpadne jakbym gdzies był w okolicy w tym czasie;]
ANET wiesz ze jak bedzie inwazja na Rynek w Nowym Sączu to obecnosc obowiazkowa;)
J a jestem dość często w NS pochodzę z tego miasta i mój tata tam mieszka!
- - - Updated - - -
Więc na pewno będe!
Do Nowego Sącza mogę śmigać na spota z wami bo przez kilka lat tam latałem więc jak coś to tylko termin i Bochnia znów wyląduje na gościnnych występach :)
To jak kiedy robimy jakiegoś spocika ? w kwietniu , bo widzę że większość jest za kwietniem w sumie nie ukrywam że ja też bo trochę inwestuję w Bellę więc na chwile obecną nie jestem mobilny :)
Może tak 1 kwietnia ? :)
1 kwietnia raczej nie wypali!
- - - Updated - - -
Trzymają Ci się żarty!
Co tam Koledzy znowu z Wami się dzieje taka cisza?
no co ma być :P wzięliśmy nasze belle z niskimi zderzakami z przodu i odśnieżamy drogi bo strasznie pada śnieg ostatnio :P
Padał i pada dalej masakra jakaś!
Co by nie mówić że nic się nie dzieje to powiem wam że moja Alficzka nie ma jeszcze nowej turbawki niestety :( Z przyczyn technicznych dostanie ją najprawdopodobniej dopiero w następnym tygodniu. Ale z lepszych wiadomości jest to że od wczoraj już wiem iż w lipcu w Bochni pojawi się nowa malutka Alfaholiczka :D