pfff
ty masz nawet w podpisie wyj..... na kraków wiec co ty w ogole do mnie rozmawiasz ??!!??
Printable View
pfff
ty masz nawet w podpisie wyj..... na kraków wiec co ty w ogole do mnie rozmawiasz ??!!??
Ty sobie zmień podpis na Clio dci a nie siej zamętu na co to ja mam wyje***ne :P
To ty na 1.6 Ts
---------- Post dodany o godzinie 00:52 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:50 ----------
I zamet to siejesz ty drogi Panie
OBaj się zamknąć, bo mistrz IZANE przegląda forum :D
JA się nie wybieram bo będe się w tym terminie jakoś wylegiwać w Turcji i jeść kebaby :D
Lizany mistrzu mam dla Ciebie mistrzowskie zadanie. Na Brzęczkach koło kościoła kostka brukowa się trochę pokruszyła, wziął byś skoczył i pozbierał to co z niej pozostało i się wala po drodze :P a jak to zrobisz to możesz nawet wylegiwać kebaby i jeść Turcję :P
W Turcji w tym roku będzie chyba więcej Polaków niż kebabów:)
---------- Post dodany o godzinie 08:59 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 08:44 ----------
Izane lepiej weź kebaby z Polski na wszelki wypadek.
jak chcesz Turcję i kebaby to w Myślenicach jest taka knajpka z kebabami o nazwie Turcja
duzo taniej byś miał :D:D
Dobrze by było już teraz zaklepać domek (tak jak Rafał), bo znając życie pewnie nas później rozpindolą po całym ośrodku i będzie kupa. Tylko sołtys wiesz, jak chcesz mieszkać z Ligarami to ze mną też musisz, bo ja zawsze chodzę spać z tatą po wieczorynce...