tak mi dobrze, tak mi mów :D W środę będą :)
Printable View
Ja już swój mam :) własnie przyszedł :) spodziewałem się, że będzie trochę grubszy nba wzór poprzednich zamówień, ale też jest porządku. Żadnych zastrzeżeń nie mam :)
ps. chyba jestem pierwszy :D
Dostałem polary, dzięki!
Okazuje się jednak że rozmiar M jest na moją dziewczynę za duży, także gdyby ktoś chciał się zamienić za rozmiar S lub odsprzedaż to jestem zainteresowany.
Flat, a ja mam jeszcze pytanko. Będzie 3 tura zapisów (jeżeli nie teraz to czy później) albo zostały jakieś nadprogramowe sztuki, jak to było w przeszłości? Bo Narzeczona nie chciała brać w ciemno, a jak zobaczyła jak wygląda na żywo to też by chciała :)
Ach te baby :D
Nabazgrane z Xperia Z przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Dobre pytanie. Ja zapomniałem o 2 turze i nie zamówiłem, a jak znajomy zobaczył mój polar to chciał go ze mnie zerwać :-)
Wysłane z mojego HTC One S
Dziękuje, właśnie otrzymałem swój egzemplarz i jestem bardzo mile zaskoczony :) Troszkę to trwało ale nie ma co narzekać. Polar jest zgrabny, rozmiar ok i świetnie leży z czym mam zawsze problem gdy próbuje coś kupić w tradycyjnym sklepie. A to mój pierwszy zakup ze stronki. Teraz się zastanawiam czy jak będzie kolejna tura to czy nie zamówić sobie drugiego egzemplarza w kolorze czernym? :)