A nie lepeij zamówić coś takiego? http://www.aliexpress.com/store/prod...241611618.html
Najlepiej zastąpi ori radio, bo kolor podobny, inne są czarne nie wiedzieć czemu.
Miał ktoś ten model?
A nie lepeij zamówić coś takiego? http://www.aliexpress.com/store/prod...241611618.html
Najlepiej zastąpi ori radio, bo kolor podobny, inne są czarne nie wiedzieć czemu.
Miał ktoś ten model?
W koncu jakis konkret, ciekawe jak ma sie w praktyce to radyjko, ktos moze mial stycznosc? Nie doczytalem tylko czy ma opcje kamery cofania
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Zajebist..e choć szkoda, że ma tylko 5'' wyświetlacz, ale za to możliwości super!
Na adroidzie to zabawka już rozszeżona o aplikacje jakie tylko chcemy
Możliwość podpięcia kamery cofania
Możliwość dokupienia kamerki przedniej "malutka" i podpięcie jako rejestrator jazdy, super!
Podpięcie adaptera bluetoth OBD i wykorzystanie radia jako wyświetlacza
Full jezyków menu
Nie ma problemu z podłączeniem pod kierownice (przyciski)
Super ale cena jest również wysoka :)
Jak ktoś nie potrzebuje tableta tylko radia do auta, zdecydowanie polecam tańsze z WIN CE. Teoretycznie słabsze od tego co podesłałeś linka, a i tak działa płynnie i szybciutko.Jeśli nie jesteś gadżeciarzem to wystarczające. Ja nawet połowy funkcji i możliwości tego radia nie wykorzystuje. Ma 2 minusy które mi doskwierają - brzydszy interfejs i brak możliwości instalacji aplikacji yanosik.
Zastanawiam się po co w samochodzie radio z funkcjami jak komórka? Ja mam gms i komórkę i tyle wystarczy. Dawać w sumie 2 tysie za to ze i tak nie wykorzystamy tych funkcji a i tak na komórce lepiej się operuje wszystkim... No nie wiem
Jak ktoś chce to czemu miałby nie kupić radia za 2 tyś :)
marcinq24 tam jest wyświetlacz 6.2''
Ja osobiście przez pierwsze dwa tygodnie zbyt często witałem się z lewym pasem lub co gorsza poboczem w czasie jazdy. Nie oszukujmy się, to tak jak telefon/komputer siadasz coś sprawdzić na 2 minuty i wyłączasz po 20. Odwraca uwagę od rzeczywistości. A robiłem tylko i wyłącznie proste czynności związane z FM lub MP3. Teraz robię to bardziej intuicyjnie i na czuja. Powodzenia w opanowaniu rozbudowanego Androida i korzystania z niego w czasie jazdy. Na postoju już widzę jak się wszyscy bawią i obsługują - bo to miejsce i czas na takie rzeczy :) (tym bardziej że działa tylko na zapłonie- ale to do opanowania) - pozdrawiam !
Właśnie zamówiłem moduł Bluetooth, a to jest właśnie to, czego najbardziej brakowało mi w ori Radiu, czyli możliwości podłączenia telefonu - wcześniej zamówiłem sobie nawet w T-mobile - Tandem, ale to nie to, zbyt trzeba pilnować tego, która karta akurat jest aktywna.
Tak więc ja, póki co, z wymiany radia rezygnuję :)