No ja też zgłupiałem czy chłopaki jadą dalej na rundkę czy się rozjeżdzają więc pognałem w kierunku Krakowa:) Dzięki za miłe spotkanie i do następnego:D
Printable View
Ja tam sądzę że Sporting i Niski mają zamiast bagażników zbiornik na paliwo :P
Dzięki panowie za spocik, było miło ;)
zawsze jak mnie nie ma najlesze spoty sie odbywaja:(
Zobacz co Cię ominęło :)
https://www.dropbox.com/sh/43drpanp54hozh5/pCncRHb-1W
za kare Was ulało:D
Deszcz się przestraszył i przestało lać jak się zjechaliśmy :P
Grubo było w końcu i ja musze się zjawić:)
Słowik zaluje naprawde ale uwierz mi z pracy wrocilem o 20:45
Masz duży parkimg pod firmą? Jeżeli tak to następny spot zmontujemy u ciebie. Wezmę grilla...co prawda logo AR się wypaliło ale grill działa:) A jak sam widzisz, odpowiednia motywacja i da się wszystko zrobić. Spocik bardzo miły. WSZYSTKIM BARDZO DZIĘKUJĘ. A tak nawiasem mowiąc, może taki lokalny spot zmienimy z jednorazowego i przywrócimy tradycję takich spotkań? Z takich spocików same plusy...ktoś wie gdzie kupić tanie części, ktoś inny z kompem przyjedzie i wszystko się kręci:) A tak ogólnie może się spotkamy przed długim weekendem, jeżeli pogoda pozwoli na dłuższe spotkanie powiązane ze spożywaniem trunków wysoko procentowych. Miejsce mamy. Azalia w Woli Żarczyckiej ( chyba dobrze napisałem tym razem), fakt miejsc noclegowych mało ale ... Więc jeżeli pozwolicie w najbliższym czasie zaproponuję termin, oraz warunki i może się uda coś wymyślić.