A ktos sie orientuje kto robia gorna rure do silnika 2.4 20V, kolega misiu wyjasnil mi ze musialbym ecu przenosic. Ale i tak dzieki wielkie za dolna :)
Printable View
A ktos sie orientuje kto robia gorna rure do silnika 2.4 20V, kolega misiu wyjasnil mi ze musialbym ecu przenosic. Ale i tak dzieki wielkie za dolna :)
Rury zamontowane - dolna i górna rura pasowała bez zarzutu :-)
ALEEE... zauważyłem że górna rura strasznie się grzeje !
Czy ktoś też spotkał się z tym problemem ? Może ktoś znalazł rozwiązanie ?
Czym owinąć rurę żeby ja zaizolować przed ciepłem z komory silnika ?
Raczej to normalne że się grzeje. Izolacja ta co jest pod maską powinna wystaczyć. Zawsze możesz użyć tych do ruł grzewczych :P Ale wygląd nie ten sam:P
Witam,chciałbym się dowiedzieć o komplet do 156 2.4jtdm 20V,
bo coś zasłyszałem że nie da rady.
Witaj misiu7911 właśnie dzisiaj otrzymałem elegancką rurkę. Odrazu zamontowałem i pasuje idealnie tylko że jak narazie na gumie bo nie zamówiłem sylikonów. Ale i tak efekt jest super. Odcięcie równiutko starej rury i wstawienie kwasówki zajęło jakieś 30 minut dla kogoś kto robi to pierwszy raz. Jak dla mnie bomba:)
Jeszcze jedno.JAk szybko się grzeje silnik i wentylator wyje jak szalony bo temp wzrasta do ponad 100 stopni C ma to coś wspólnego z wcześniejszą nieszczelnością starej gumowej rury? Bo trochę tak jeździłem i nie zaglądałem pod maskę czy jest nieszczelność. Może dolny też ma nieszczelność
Witaj skąd wziąłeś taki napis Fmic performance?
Jeśli można wiedzieć oczywiście
Witam,
Czy masz dostępny komplet do 156 2.4 10v 150KM ? Jeśli tak to w jakiej cenie i jaki jest przekrój?
Witam, czy moglbym prosic na PW koszt gornej i dolnej rury do 156 2.4 JTD 136 KM?
Dolot już siedzi. Auto wreszcie czuć że ma turbo. Jak wyjąłem starą to nieźle ktoś tam napartaczył. Z tego zachwytu na przejściu nie zauważyłem czerwonego i bym ludzi poprzejeżdżał na pasach:p Dzięki misiek;)
Alez prosze:)