Ja mam. Dla mnie rewelka. Ciche, dobrze się trzymają suchej i mokrej nawierzchni, z hamowaniem też zero problemu.
Printable View
Oponki Ok do raczej cywilnej jazdy. Do szybkiej jazdy w zakrętach są lepsze i o wiele lepsze od nich ale za to URS3 są w miarę komfortowe więc coś za coś. Precyzja i dokładność prowadzenia albo komfort zależy co kto woli.
Jak by ktoś szukał 225.50 17 to mam nowego nexena n8000 po 300zł
*290Zł sztuka z wysyłką
Witam Koledzy,
potrzebował bym Waszej opinii na temat opon budżet to 1000-1100 PLN
FEDERAL SS-959 215/45/17 (jak się sprawują w codziennym użytkowaniu jak się zachowują na suchym i mokrym, jazda 70% trasy 30% miasto styl jazdy dynamiczny) nie ukrywam że kusi mnie cena tych opon
druga alternatywa to NEXEN N'FERA SU1/SU4 lub N8000
Zamiast tanich nowych chińczyków, kup coś porządnego, ale używanego. Conti, Pirelli itp.
powiem szczerze że też zastanawiałem się nad używkami ale jest trochę ryzyko że nie wiadomo co się kupi, kiedyś jeszcze w poprzednim autku kupiłem używki właśnie na lato w opisie było stan idealny a przyszły totalne złomy poklejone potem było dochodzenie się ze sprzedającym i zwroty kosztowało mnie to trochę nerwów i czasu wywalona kasa na odsyłanie opon i czekanie na zwrot gotówki a opony musiałem kupić, tak że trochę obawiam się używek
zdecydowanie zamiast uzywek brał bym cokolwiek z tych dwóch powyżej
Nexen będzie odpowiednim wyborem dla Ciebie. Lepsza nowa, koreańska, nie chinska opona, niż premium używka, która swoje już przejeździla.
Zresztą N8000 zbiera bardzo pochlebne opinie wśród użytkowników.
Pozdrawiam
Ja właśnie kupiłem Conti SportConact3 w rozmiarze 215/45/17 z 2013r., 7,5 mm za 800zł, więc się da ;)