Ja jutro raczej będę ale prosto po robotach więc bez lapka :D
Ja jutro raczej będę ale prosto po robotach więc bez lapka :D
Jutro CĆ wyjeżdżają na górę, więc wybierzcie jakieś dogodne miejsce dla Nas :>
O ile się nie mylę to parking u góry jest dziwnie pozagradzany taśmami więc może być ciężko z miejscem ale zobaczymy co da się zrobić tylko gdzie się mamy szukać ??
Z racji remontów na tym parkingu nie widzę najmniejszego sensu od razu o 20.00 pakować się na górę gdzie jeszcze będzie pełno aut klientów sklepów.
Ale można spróbować bo i tak do GO-Sportu muszę iść:)
P4 dla was?
Jesteś z K-ce masz być pierwszy i rezerwować kutafonie.
to jak będzie ktoś, gdzieś, dziś, o którejś?
Bo może uda mi się zawitać na chwilę przejazdem.
rowerami bedziecie to i miejsce dla wos bydzie
może i ja będę - to zależy jak mnie pan mechanik dziś na pozimowym przeglądzie postraszy :)
To jedziemy pod Go Sport jak będzie miejsca na więcej niż 3 samochody to zostajemy a jak nie to zielony?
od razu na zielony, a na górę pojedziemy najwyżej w godzinach późniejszych jak się przeludni... tam miejsca nie znajdziesz i tyle
- - - Updated - - -
No po długiej przerwie ładnie na start :) Duża frekwencja :D
Szybko się wszyscy pozmywali w miarę zostało trochę ale i tak git :D
Q, Aniucha i Hans kaj poleźliście? :D
poszlimy oglądać fury jak się wyścigiwują :P
oglądać maszyny w wyscigach :D
Dzisiaj podczas wiosennych porządków zauważyłem, że brakuje mi jednej rzeczy w samochodzie...
Ciężko mi stwierdzić od jak dawna jej nie ma.
Chodzi o tą gumową zaślepkę z tylnych drzwi pasażera:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/04/229.jpg
Wątpię, żeby ktoś się przyznał, ale zapytam się
Kto ją kur... ukradł?!
Aż odechciewa się przyjeżdżać na te spoty, wolę się spotkać z grupką zaufanych ludzi niż wpaść na parking by "nowi" mogli sobie powybierać części...
Moderator pewnie usunie ten post, tak jak kiedyś ten dotyczący tego ze Gucio tak się bawił moimi wycieraczkami na spocie, że jedna odpadła podczas deszczu przy 130km/h rysując mi szybę i maskę -_-
Ku..a kapnoł sie ;/ po 2 latach ;/ ehhh ;/
P4 to na jaki uj zostawiasz auto otwarte?
Ja zawsze podjeżdżam, włączam alarm, gdziekolwiek bym nie był na zlocie/spocie i tyle.
Zresztą to kiedy i gdzie to zostało zrobione nie wiesz, może jakaś z Twich "wybranek życia" Ci podskubała z nudów. :-)
MOje gumki wciągnął odkurzacz :) więc da się je stracić nie tylko na spocie ;)
na szczęście nie jestem w gronie podejrzanych - mam 147.... btw. nie sądzę by ktoś był na tyle perfidny by Ci to podprowadzić...
kto chętny na spontana dziś o 17 na 3 stawach? :P
hehehe no ja też poza gronem podejrzanych bo mnie nie ma ostatnimi czasy :P
P4 się tak nie stresuj . Ja nie mam zamiaru nikogo bronić ale chyba nikt z pobliskiej ekipy takim ...ujem nie jest by takie bydło zrobić . Jak znajdziesz winnego wśród alfaholików to jest to moja jedyna i ostatnia Alfa .
W czwartek o 20 pod Go Sportem (tak jak co sezon) :)
Ktoś coś dziś???
coś ktoś pewnie tak
pytanie co kto i jak ?
- - - Updated - - -
jo może wpadna i jak by kto chcioł to mom na sprzedaż smyczki forumowe , kamizelki i może coś tam jeszcze
Jo byda :)
zamów pizza jako ostra na 20:15
hans nom prziwiezie
ale powaznie godom
Jo już nie jem takich rzeczy, zaczęła mi się dieta + rower :D
Ty ciulu- a mnie nie zaproponujesz pizzy!! Zobaczysz kebaba jak świnia słońce:)Cytat:
zamów pizza jako ostra na 20:15
hans nom prziwiezie
ale powaznie godom
Wybrałem się o 18.00 na rower :D i pojechałem na 3 Stawy :D zanim wróciłem to było już pooooo 20.00 i nie miałem siły :D 32,5 km trip zrobiłem nie mając w ogóle kondycji :D
A o 23:30 P4 odważył się stanąć ze mną na kresce…:o
Przy 4.5tys na drugim biegu skończył się gaz :( :(
P4 w tym roku na SCP pokażesz jeśli nie będzie takiej kolejki jak ostatnio :D
a którzy to? :)
Ja :) :D
i ja:)
:sarcastic:
jakoś kurde jak cie kilka lat znam to tej tezy chyba ani razu nie potwierdziłeś swoim zachowaniem :lol: :jester:
- - - Updated - - -
w tym roku zamiast scp i płacenia za bilety żeby pobyć w swoim towarzystwie robimy przecież składkowego mega grilla na kopcu
za tą kasę z biletów to będzie wypas grill - a nie pisanie po scp że znowu była lipa i długo wjazd , jeszcze dłużej wyjazd , w sumie nic ciekawego nie było
takie moje zdanie - wyrażone już w temacie o scp 2012 , poparte przez innych
no ale nikomu nie zabronię wybrania się na ten spęd "tjunów" i płacenia tylko za to żeby tam być
Aaa to widzisz bociek jak nie uważnie czytam to co na forum pisane jest :P
Jeśli nadal bd miał moją strzałę to się dołączę do Was :P
Pytanko dla kolegów i koleżanek potrzebuje wzmacniane sprzęgło do 156 2,4 jtd ponieważ dzisiaj sie bawiłem jej mapąi zrobiłem 295Nm i 180Km i długo nie czekając sprzedło poszło PAPA więc czekam na propozycje