Pozdrawiam ciemną 147 na rejestracji SM mijanej dzisiej na ul. Leśnej :) Monika to byłaś Ty ??
Printable View
Pozdrawiam ciemną 147 na rejestracji SM mijanej dzisiej na ul. Leśnej :) Monika to byłaś Ty ??
Pozdrawiam pana w białej Giulieccie jadącego wewnątrz zakładu fiata ok 15.40 (były ramki) akurat wracałem ze szkolenia, pozdrawiam rownież przed bramą nr.1 alfe 159 (wydaje mi się że to twoja R.Y.D.Z.U.)
Pozdrawiam Pana w czerwonej 156 SW spotkanego dzisiaj w Plazie w Rybniku :)
ostatnio spotkałem właściciela drugiej 166 w mojej okolicy, już z daleka widziałem że wskazywał swojej żonie palcem na moją bellę :)
kiedy się mijaliśmy uśmiechneliśmy się do siebie i kiwneliśmy głowami (jego żona też:D)
jednak nawet w małym miasteczku można trafić na Alfisę :D
Jadę dziś na uczelnie, podjeżdżam na parking, patrze a tam biała świeżutka Giulietta, wyjeżdżam z parkingu i normalnie deja vu, druga taka sama jedzie:D Teraz nie pamiętam ale obie chyba QV, ale kierownicy to nie w temacie:( Dziś trochę pozdrawiałem ale zero odzewu.
a ja pozdrawiam srebrna 145 mijana w"tunelu" w pszczynie z mojej strony byly dlugie ale bez odzewu
pozdro dla seledynowej czysciutkiej 147 widzianej kolo 12.40 (rej SBE xxxxx) w Dąbrowe Gorniczej jadacej na Gołonóg ;) jechalem za Tobą kierowniczko ;) ramki widze ze były :P
a ja pozdrawiam dchedogi spotkanego dzisiaj koło poczty w Libiążuokoło 15.30
Pozdrawiam oramkowaną 147 :) Spotkaną wczoraj na parkingu kościelnym w Bieruniu;P
Witam Wszystkich ;p
Matikskw tu się pozdrawia kierowców których się widziało na trasie. Do powitania służy "tu się witamy". Tak czy siak witaj!
Pozdrowienia dla właściciela 156 stojącej przed lidlem przy okulickiego.
pozdro dla kolegi z czerwonej obniżonej 147 spotkanej w katosach była łapka
he
pozdrawiam kierownika brery ( dzisiaj ok 14 Katowice , zjazd z A4 i potem kawałek 86 )
miło było kawałek wspólnie polecieć i oglądać taką ładną "dupcię" brerki
pozdro łapkami było
Pozdrawiam kierowniczkę czarnej 156 na blachach KWA, widzianą dzisiaj miedzy 13, a 13:30 na ul. Wałowej w Wadowicach.
Pozdrowienia dla czarnej (pięknej) 159 SW rej KRA za którą pomykałem kawałek do i obok Siewierza były awaryjne z odpowiedzią :)
niestety przepływomierz nie pozwolił w pełni dorównać kroku...
Pozdrowienia dla Alfaholiczki z ciemnej 147, mijanej dziś na Oświęcimskiej w Mysłowicach krótko po 13.00 (?)
Z przeciwka odświętnie wyjęta z garażu czerwona 75 :-)
Jak wiadomo, bardziej przypomina Trapeza niż rasową AR, więc i pozdrowień się nie spodziewałem.
Proszę o ujawnienie się, którą z mysłowickich Alfaholiczek widziałem :-)
Pozdrowienia dla czarnej 147 na skrzyzowaniu na orionie w Sosnowcu ok. 16.30-17.00, stalem troszke dalej. Skrecales w lewo ja jechalem w stronie DG no i niestety jak mijalem to nie patrzyles :) siedziala obok Ciebie dziewczyna.
Chwilke wczesniej Pani w srebrnej 156 skrecajaca na skrzyzowaniu na pekinie.
Poza tym witam wszystkich bo forum czytam niecaly miesiac a dopiero teraz sie zarejestrowalem :)
Pozdrowienia dla ciemno-niebieskiej oramkowanej(?) 156 widzianej ok. 17:30 pod delikatesami w Skawinie.
Pozdrawiam szczęśliwego posiadacza 164 KOS... stojącej dziś przed 11 na ul. Jedlina w Jawiszowicach oraz widzianego wczoraj koło 13:30 Wojtka jadącego koło Policji w Bieruniu w stronę Fiata, ja grzałem kanapę w Audicy kumpla czekając aż jakaś dobra dusza wpuści nas z podporządkowanej :(
R.y.d.z.u. nie wiem czy chodziło ci o mnie , jeśli tak to pewnie nie byłem to ja:P
a ja pozdrawiam Izane'go - który mi dziś skasował błędy (niestety wywaliło je znowu :( )
pozdrawiam czarne mito ktore wyjerzdzalo jakies 45min temu na rondo od strony policji w pszczynie. niestety nieprzyuwarzylem kto jechal itd. oraz pozdrawiam kierownika czerwonej 146 z ktorym juz od dluzszego czasu wymieniamy sie machnieciem lapki i usmiechem:)
pozdrawiam ciemną 156 sedan widzianą w Czeladzi na światłach pomachane odmachane , ale nie zdążyliśmy pogadać na światłach pozdro i do następnego
pozdrawiam MB CLK kompresor ha ha ha z A4 dzisiaj , kierunek Wrocław
wiem wiem - to nie AR ale tylko z nim mogłem dzisiaj pohulać z dwójką z przodu ( reszta przy 160-170 odpuszczała )
dzięki MB
aha - żeby nie było że szaleję
jechałem sam bez pasażerów więc nikogo na siłę nie zmuszałem do takiej jazdy , odcinek był długi 3 pasy prosty , widoczność dobra itp itd
tylko kurde budzik nadal nie zamknięty
a tak w ogóle to byłem pijany i nie wiem ile jechałem :P
Jo pozdrawiom roboka,kery dziś wpod do mie z kreplami :)
ło to ciul - a do mnie ni mioł bynzyny
bidok
adams - jo mom dlo ciebie , ale czimom na sobota
to jo cie w sobota pozdrowia:P,a do ciebie za daleko,a i tak cie nie było,bo to rano
a jo dzisioj mioł kurs na 13 to był w doma do 12
Był za 15 dwanosto,do mnie to rano :) Ty żeś sie z mercedesem pozdrawioł,niech ci styknie na dzis.
czekom ino na zamykanie
jutro se zrobia jak byda dupił na kursa ( egzamin )
jak zdom to se zamkna zegor
a zamiast krepli to se wdupimy wuszta jakiego na łikendzie i już