Dlatego ja mam ramki i wszystko jasne. Nawet jak sprzedałem swoją poprzednią 156 zabrałem ramki żeby nie było pomyłek :-)
Printable View
Dlatego ja mam ramki i wszystko jasne. Nawet jak sprzedałem swoją poprzednią 156 zabrałem ramki żeby nie było pomyłek :-)
A iż dzisiaj smigam po Wrocławiu i nikt mi nie mruga pozdrowienia
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
Bo powinieneś mrugać znacząco a nie tak "na brak świateł" :)
Wysłane z iPhone 6s za pomocą Tapatalk
Czyli oślepić ! Hhahahah Bywa różnie - we Wro i okolicach jeździ sporo Belli, ale dotąd widziałam tylko dwie oramkowane, reszta kierowników nie wie co to pomruganie czy pomachanie.
To jest tak... Światła długie, światła awaryjne, klakson do upadłego jak radio ESKA, machamy i robimy głupie asymetryczne miny. Wtedy wiadomo że JEDZIE ALFAHOLIK [emoji39]
Dziś widziałem kilka Belli 145 zółta złotniki orlen 147 czysciutka czarna blachy DWR jechała przez miękinie okolice 16:00 oraz 146 ciemny kolor po 16 Leśnica pozdrawiam
Prawdopodobnie to byłem ja :D jeśli jeszcze wydech przy zmianie biegów jakoś świstał to ja :D
- - - Updated - - -
Widziana w sobotę o 10 na ul.legnickiej Załącznik 192749 łapka była :)
- - - Updated - - -
Za to moja Bella już tak dobrze się nie czuje, głupota na drodze jednego z kierowców sprawiła ból mojej Belli :( Załącznik 192750 Załącznik 192751
Załącznik 192752 Pozdrawiam właściciela GTA, Alfa spotkana wczoraj po południu w centrum Wrocławia :)
Czyje ramki stoją na Lotosie w żernikach wr? Często widze tam 156 (i chyba 147) ;)
Zajadę kiedyś na hotdoga [emoji1]
Pozdrawiam
Damian