ode mnie dwie sztuki ludzia beda
Printable View
ode mnie dwie sztuki ludzia beda
a w poznaniu porażka opruc mnie nikt nie przyjedzie. organizacja poniżej poziomu 0. a więc będę ja, żona i maja co daje 2,5 osoby ;-)
nie przejmuj sie radziu to teraz nie warto dokupowac kielbasy tyle tego miesa bedzie :) z wami bedzie i tak 18 osob poprostu przepisz sie do teamu pila nastepny wyjazd 15 maja do osna lubuskiego mozemy cie zabrac pogadamy w niedziele przede wszystkim w poznaniu nie ma takiego zarzadu jak ja i slavol :)
10 plus 2.5 plus 2.5 i 2 to juz 17 jezscze chyba hiacynty
zarząd w ponaniu się rozleciał prezes arktos ma tyle roboty że już go na spocie nie było ze 4 tygodnie
---------- Post added at 12:46 ---------- Previous post was at 12:01 ----------
ok podsumowując my przywieziemy tak: 15 kg karkówki, 5 bochenków chleba, 3 kg kiszonych ogórków, musztarda, sos czosnkowy (własnej roboty, przepis gosi palce lizać:-)) ketchup, 1 kg piersi z kurczaka i wszystkie opakowania jednorazowe oraz worki na śmieci i ręczniki apierowe. mam też grila a więc zabiorę. Nie zabierajcie za dużo żarcia bo niechciałbym czegoś zabierać do domu. załatwcie podpałkę węgiel najlepiej drzewny napoje dla nas i dla dzieci .Myślę że browary każdy we własnym zakresie. Jutro zapowiada się piękne okienko pogodowe a więc napewno imprezabędzie udana . do zobaczenia jutro o 12 na lotnisku:-) jak ktos zmieni zadanie to 607347833
Witam.
Trzy osoby i moja ALFA:-) węgiel i podpałka oraz grill, przygotowane, napoje chłodzące dla dzieci i dorosłych, przygotowane, zatem do zobaczenia jutro o 12-ej na lotnisku w Pile.
slyszeli wegiel podpalke i napoje chyba ze hiacynty wezmie palete hopa :) i grille oczywiscie
chyba o czyms zapomniales ...........halogeny dla buszmena!!!! ja walcze na razie na scianie zonie zachcialo sie "wloskich inspiracji" grill wegiel wezme troche drewienek tektura na podpalenie zona jakis placek na pretce robi jakies napoje tez kupie czy cos jeszcze??? no i zona z dzidzia pozdro raczej bede mial male spoznienie