Tydzień temu był zlot w Wałbrzychu i pojechaliśmy do Głuszycy na rybkę, było 18 Alf, szkoda że to przegapiłeś :)
Jak chcesz ramki to możemy sie ustawić któregoś dnia w Świdnicy nad zalewem na szybkiego spota, rami będę miał ze sobą :)
Printable View
Tydzień temu był zlot w Wałbrzychu i pojechaliśmy do Głuszycy na rybkę, było 18 Alf, szkoda że to przegapiłeś :)
Jak chcesz ramki to możemy sie ustawić któregoś dnia w Świdnicy nad zalewem na szybkiego spota, rami będę miał ze sobą :)
Jak to się mówi dobrych spotów nigdy za wiele ;) trochę zimno, ale w doborowym towarzystwie mogłoby być cieplej. Ja bym się pisał ;)
BIJEMY RECORD GUINNESSA W PRZEJEŹDZIE ALFA ROMEO !!! CZEKAMY NA 600 AUT- 01.05.2015r.
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...#ixzz3M9e3Nz7S Koledzy i Koleżanki co wy na takie hasło bo ja się chętnie wybiorę a jak by było więcej chętnych to można by pojechać razem :cool:
No ja o tym myślę całkiem na poważnie ale jeszcze w żadnym formularzu zgłoszeniowym się nie deklarowałem bo w sumie nie wiem co będę robił za poł roku ale wstępnie jestem na tak. Tylko czekam też jeszcze na więcej konkretów bo chyba nawet dokładne miejsce spotkania nie jest jeszcze ustalone ?
Tak jak mówisz wszystko jest jeszcze w fazie załatwiania ale może być ciekawie zobaczymy co z tego wyniknie ja jestem za termin wolny
ja juz sie zapisałem i wypełniłem formularz :) takze jade na pewno :
Ja też formularza nie wypełniałem, ale wstępnie jestem na tak.
Wydziargane z mojego Idola 2S
I o to chodzi im nas więcej tym lepiej . A zawsze można pojechać w parę samochodów
Szczęśliwego Nowego Roku !!! panowie robimy jakiegoś małego spocika noworocznego ? np: zalew witoszówka w Świdnicy 6 stycznia 2015 godzina12.00 ?
Ja się mogę pojawić i Was poznać ;)