Następne większe spotkanie to pewnie już w 2011 roku nastąpi, bo w sylwestra też wiele osób nie przybędzie :) Koncepcja bardzo fajna, tylko te stroje galowe...:P Jak warunki drogowe pozwolą to ofkors się pojawię :)
Printable View
Następne większe spotkanie to pewnie już w 2011 roku nastąpi, bo w sylwestra też wiele osób nie przybędzie :) Koncepcja bardzo fajna, tylko te stroje galowe...:P Jak warunki drogowe pozwolą to ofkors się pojawię :)
żuwik... a ja jestem nawet za :) z tym że lepiej casual dress code :D oficjalnie ale luźno :D
Nie no dziewczyny nie muszą się stroić jak na bal sylwestrowy, przecież zawsze wyglądają ładnie i w ogóle bene :) Ale panowie - gajer musi być! :D
Tak btw. fajnie by było jakby była jak największa ekipa, więc może rozważymy sobotę np? Tylko konkretnie pisać, bo czasu już mało ;)
Ja tam popieram tą wersję sportową ale oficjalną hehe wcześniej chcę jeszcze na basen skoczyć w BB i jakoś mi to nie pasuję w spodniach na kantkę i koszulinie heheheh
---------- Post dodany o godzinie 17:28 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:23 ----------
Ja niestety w sobotę mam służbę ale jak by sie do jutra większość określiła to powinno mi się udać wolne załatwić:)) tylko jutro musiał bym wiedzieć bo idę na słuzbę ;P Zmęczył bym dowódcę o to wolne:):):):):):)
Mnie również bardziej pasuje piątek, o ile w ogóle dotrę, bo w sobotę mama mi już wymyśliła świąteczne atrakcje :P
PS Alfiści w garniakach - brać aparaty :D
Ostatnio jechałem na egzamin w ancug'u i mje sytuacja drogowa tak bardzo zestresowała, że w niego narobiłem kupe. Więc garniaka nie mam czystego.
Aniuszka, nie nabijaj sobie tyle postów, bo zostaniesz jeszcze jakimś VIP-em na forum lub Bocianem :D
PS: Mi pasuje jedynie piątek, ale i tak wiem, że mje tam nie chcecie:P
Piątek mógłby być, ale w garniaku ....:mad::(:mad:, żadna przyjemność w tym się poruszać. Może tak jak zasugerowała Ania - elegancko acz sportowo??