Nie wieczny ale na pewno wytrzyma dłużej niż dwa miesiące ;]
Printable View
Nie wieczny ale na pewno wytrzyma dłużej niż dwa miesiące ;]
Ale koszt też dużo wyższy. Za zestaw hid musisz kilka stówek dać, a takie budżetowe żarniki to zbyt trwałe nie są (np vertexy przez rok dwa mi padły). Więc po ponad roku eksploatacji ciągle wychodze dużo drożej niż nawet na żarówkach NB :)
Oryginalny ksenon to co innego. Lepiej świeci, jest trwalszy (a w zasadzie prawie wieczny). A w hid drugi raz bym już raczej nie szedł.
Ja daję dwa lata gwarancji na moje hidy[emoji4]
Na żarniki też? Czy na same przetwornice? :P
Na żarniki też
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Jak cenowo wygląda u Ciebie taki zestaw na H7 i czy masz 4300K? 6000k odpada.
Komplet 305 zł z przesyłką. 4300,5000 i 6000K są dostępne.
Jak za dwuletnia gwarancje fajna cena. Mógłbyś jeszcze podrzucić jakąś fotę? Chciałem zobaczyć jak duże są przetwornice w tym zestawie. Duża różnica w barwie jest miedzy 4300K a 5000K?
Przetwornice są typu slim, więc standardowe wymiary. Cały zestaw mieści się w reflektorze, łącznie z przetwornicami. W poniedziałek zrobię jakieś zdjęcia. 5000K jest jak oryginalny xenon, nie żółty, nie niebieski. Moim zdaniem optymalna barwa.
Brałem od Proxima i jestem bardzo zadowolony. Świecą od kwietnia bez zarzutu. Od chwili założenia do dziś nie miałem ani jednego przypadku co by mi ktoś mrygał światłami że jest oślepiany. Mam raczej problem z długimi, kupiłem polecane tungsramy omęczyłem się z włożeniem tego badziewia a efekt jest taki że po zapaleniu drogowych prawie nie ma różnicy na drodze ( żarówka siedzi prawidłowo w mocowaniu) , bardziej obstawiam na podróbkę żarówek, ale że aż tak mizerny efekt nawet z byle h7 to mi sie wierzyć nie chce. Macie jakieś pomysły?