Można prosić o kontrakt
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Printable View
Można prosić o kontrakt
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Witam, jeśli ktoś jest zainteresowany wersją minimal czyli sam sterownik do jednokolorowych ringów które część osób ma już zamontowane, i znajdą się co najmniej 3 takie osoby i dadzą znać to "projekt" wystartuje.
Pozdrawiam :)
Zastanawiam się nad kupnem takich ringów. Czy ktoś kupował od ALLFan? To jego filmik na you tubie o nazwie Alfa Romeo 159/Brera ringi / rings animations
. Jak one się maja do ringów z aliexpres? Czy ringi z chin też mają opcję kierunkowskazów i animacji przy włączaniu i wyłączaniu auta?
Witam.
Nabylem ringi .
Teraz przydalby sie ktos kto mi podpowie jak rozkleic reflektory.
Mam nadzieje ze nie sa zgrzewane jak tylne lampy bo przy nich mialem ostra jazde i musialem sie poddac.
Szukam jakiegos tutoriala ale nic konkretnego z brera lub 159 znaleźć nie moge.
Pomozecie?
Ja też ptrzę na to chytrym okiem, głównie na dzienne. Ktoś wie jak się rozklejają te lampy? Dużo roboty?
Rozklejenie lampy to jak się okazało mały problem.
Piekarnik 95°C, ok 20min i klej puszcza na tyle żeby m9zna było zacząć podważanie i rozklejanie.
Tu dodam ze nie ma powodów do strachu ze w wewnatrz lampy sie cos rozpuści lub odkształci, wszystko jest ok.
Wszystko w lampach pomontowane, kable powypuszczane
instalacja prowizorycznie pociągnięta po aucie ....
No i zaczyna sie problem a mianowicie:
Do czego podłączyć moduł sterujacy tym czymś?
W instrukcji napisano do czego popodlaczac poszczególne kable wiązki, ze moduł nalezy zamontować w okolicy skrzynki bezpieczników w desce rozdzielczej,kable wiazki nie sa za długie wiec mysle że podpiąć to wszystko trzeba gdzies kolo bezpiecznikow....tyle ze niby gdzie?
Moje kupilem od goscia z YouTube który tam zwie sie Sęże ale tu chyba widuję go pod inną ksywką.
Link do prezentacji tego cuda to:
https://youtu.be/TW4oHfJNypo
Mam ograniczony kontakt z gościem bo chlopak pracuje calymi dniami a ja w garazu mam rozbebeszone auto .
Ktos wie do czego podpiac te ringi?
Ale to jest wiocha pod remizÄ™.