-
Macie rację jest nieźle zbiera się o wiele szybciej ale z tej mocy, moja bella pokazuje fochy i raczej będzie termostat do wymiany bo się grzeje że uff. powyżej 100 dochodzi i to go jeszcze boli. A stara guma dolotu pęknięta na jakieś ok 6 cm aż prześwit i dalej tak gdzieś z 15 cm pęknięta w środku więc miała przedmuchy straszne. Wyobraźcie sobie jak teraz u mnie turbo się odezwało.
Dzięki Misiek:cool:
-
słuchaj, zrobisz mi górną rurę dolotową do lybry jtd? wyślę ci wzornik czyt. starą rure.
-
mam możliwość wyspawania dolotu z kwasówki , tylko średnica zewnętrzna to 50mm wewnętrzna 48mm , nie będzie za mała ta rura ??
-
Dolocik doszedł, graty of Fmic także, teraz tylko zakładać :)
Załącznik 101404
Dzięki!
-
Czy ktoś miał przypadek, że zsunęła mu się opaska od węża Turbo-IC?
Mi właśnie przedwczoraj, obluzowała się i zsunęła, 2 tys i dym i zero mocy.. Na szczęście wróciła na swoje miejsce i jest tak jak było, czyli super :)
-
Opaska jest na zatrzask, więc ciężko żeby się sama zsunęła, chyba że masz skręcaną. Najlepiej to ją wymień, bo może jest z nią coś nie tak, albo była źle założona. No chyba że mowa o opasce takiej jak sprzedają w FMIC, ale ta też nie powinna się sama zsunąć po odpowiednim montażu ;)
-
Kolego Misiu prosiłbym o cenę górnej do 1.9 jtd 115 km. Z góry dziękuje za PW ;)
-
witam !! ile za rurę do 156 sw 1,9jtd po między turbo a ic
-
'Mogę dostać PW z cena górnej do 1.9 jtd 115 km. Z góry dziękuje
-
Proszę o wycenę górnej i dolnej rury do 1,9 150KM.