Dziś widziany w Ząbkowicach marcin_87 -> obmachany, a ja 'odmachany' i 'obdzwoniony' ;)
Około 21.20 na zwężeniu na Traugutta we Wro obmrugany kolega lucek_lukasz -> długie, awaryjne iiiiiiiiii ... nic... a mrugałem jak debil ;)
Pozdro ! :)
Printable View
Dziś widziany w Ząbkowicach marcin_87 -> obmachany, a ja 'odmachany' i 'obdzwoniony' ;)
Około 21.20 na zwężeniu na Traugutta we Wro obmrugany kolega lucek_lukasz -> długie, awaryjne iiiiiiiiii ... nic... a mrugałem jak debil ;)
Pozdro ! :)
Pozdro dla kierownika srebrnej (bodajże ;)) 156tki mijanej w Ząbkowicach wczoraj po 18, było odmachane ;)
Pozdrowienia dla spacerowicza z czarnej 156 SW po lifcie zaparkowanej na parkingu przy parku wschodnim w sobotę :)
Pozdro dla wlasciciela srebrnej 156 tki na ramkach klubowych stojacej dzis pod leroy merlin w Opolu
Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
Kogo mijalismy dzisiaj ok 15 na zjeździe z wiaduktu w Kiełczowską? ;) Oramkowana, ciemna 156 w sedanie.
Kierownik był w okularach :)
Pozdrowienia z czarnej 159 ;)
11:11 - ulica Piaskowa, Wrocław - namierzony alfaromano :)
A dzięki, dzięki pozdrawiam również! :) Więc już wiem czyja 147 tam stała.
Dziwna sprawa w ogóle, jak wjeżdżałem powoli na parking szukając miejsca jakaś para stała koło swojego samochodu. Kobieta popatrzyła na moje autko, nagle podbiegła do Twojego i spojrzała na scudetto. Popatrzyła na swojego męża pokręciła głową i krzyknęła do niego 'ee, inne.'
:D
widziany snoop na wyżerce :P
Wczoraj 159 SW rosso DWR ... zaparkowana pomiędzy Ruską a Mikołaja (pięknie się prezentowała), a dzisiaj ciemna 156 SW FL na Drobnera.
Około 10:20 Kolaś widziany na luboszyckiej w Opolu. Łapki były? Były!:D
Pozdrowienia również dla kierownika czarnej Giulietty OP*** widzianego jak ruszał spod sklepu mięsnego w Górkach w stronę Opola i jadącego za mną przez kilka km. Około 9:00
Pozdrowienia dla pięknej czerwonej Brery na wrocławskich numerach widzianej w Kłodzku przed gabinetem stomatologicznym.
W piątek widziana 156'tka Magdy - madtoc :) MIEJSCE: miejsce pracy :)
Pozdrowionka,
Wojtek :)
PS. Dawno "żeMY się nie widziaŁY" ;)
Czyja JULKA zaszczyciła swą obecnością skromne, ząbkowickie progi ?
Czarna, z rameczkami, DL75197 - stała w Rynku ... starałem się, by było mnie słychać, ale chyba nie wyszło ;)
W ostatnim tygodniu widziana Alfa GT czerwona, OP 7**** w okolicach ul. Witosa w Opolu
Łysy0800 ! ! ! Widziałeś mnie we wstecznym lusterku dziś ? :) Zjeżdżałeś na Krakowską z Armii Krajowej - mrugałem Ci koło 19.40 gdzieś :)
A to tylko ja dziś byłem w Ząbkowicach. Pozdrawiam wszystkich dziś widzianych i którym dawałem łapkę i mrugałem światłami. :) Było parę odzewów. :) Po raz pierwszy pod Magnolią później na trasie do Ząbkowic :) Ciebie Wojtku widziałem jak jechałeś a ja szedłem przez rynek z moją Anią i córcią Oliwią. Niestety nie miałem jak pomachać gdyż widziałem tyko twój tył ale nie dało się nie zauważyć że zwolniłeś przy mojej julce. Trochę tablice się zmieniły z WML na DL :). Jeszcze raz pozdrawiam :):)
Właśnie jechałem z Klaudią i robiliśmy wiochę (testowałem transmiter ;)) i stanąłem nawet obok... ale później drugie kółko i stwierdziliśmy, że auto jakieś znajome... Klaudia: "Nooooooo... jakby ze zlotu" ... Od razu wpadłem na myśl: "OLAF !" ... Wróciłem, sprawdziłem po fotkach i cholera nie te blachy :D Ale jednak ^^ :)
Pozdrawiamy :)
PS. Co robiłeś na takim zadOOpiu ? ;)
A byłem jak co roku na urodzinach u swojego chrześniaka :) Pozdrawiamy. To myśmy widzieli jak już kończyłeś 2 kółeczko :). Nawet chwilę poczekałem z myślą że jeszcze raz przejedziesz :):D
widziany "DEATH" w OP, na Małopolskiej
Stacjonuje na Konwalii,wizytówkę dostał i.......:( nie ma na forum-chyba :D
Widziana 156 (Ponoć niejakiego Witka), zaparkowana na parkingu serwisu Autodelic w Opolu. Pozdrawiam
Koledzy zorganizowali spot w Autodelicu i nawet reszty Opolan nie poinformowali? nieładnie ;P
Czyja to srebrna 156tka na OP i z klubowymi ramkami zaparkowana na ulicy przy IBMie ?? czyzby jakis Alfaholik dolaczyl do Big Blue ?
Tradycyjnie co któreś pozdrowienia przekazuję nieznajomej osobie w obcej marce samochodu.
Tym razem pozdrawiam właściciela astry 3 w kombi....CB... (który nigdy zapewne tego postu nie przeczyta) z którym ścigałem się na trasie Lwówek Śląski <-> Złotoryja. Ściganie się to może za dużo powiedziane, bo właściciel astry próbował dorównać mi tempa... a nie miał łatwo. Chwilami prędkości dochodziły do 170 km/h.... Szacun za dotrzymanie mi tempa :)
dziś widziana koleżankia "Giulia". Śmigała po Piastowskiej w OP po południu
https://lh6.googleusercontent.com/-b...6/P1360826.JPG
przyznać się kto :D
Zameldowali kumple że byla widziana ;)
A ja dziś tradycyjnie trasa po DS i tradycyjnie zero alf
Już nie przesadzajcie,
ze złotej do lwówka są 2 -3 proste na których spokojnie można wykręcić sporo ponad te 170 ...
A wy to tacy święci i w mieście 50 a poza 90 ?
Może i nie ma się czym chwalić, ale cóż ...
pozdrawiam kierownika 156 cameleon DLU przed chwilą na trasie z legnicy do zlotej ...
pomachane ... ale z barchetty
Święty nie jestem, ale w mieście nie jeżdże szybciej niż 70, a na trasie nie przekraczam 120. Po prostu ktoś, komu się wydaje, że w 100% panuje nad samochodem, nie ma pojęcia o czym mówi, nigdy mu się nic nie przedarzyło albo jest całkowicie pozbawiony wyobraźni i instynktu przetrwania.
Przy tej predkości wystarczy wjechać na dziurę (którą notabene masz małe szanse zauważyć w porę), plama oleju, durny dzieciak rzucający patykami w samochody i masz mizerne szanse na opanowanie samochodu. Pół biedy jeśli zabijesz siebie, większa szkoda jeśli pasażerów, choć jeśli Cię znają, to powinni wiedzieć z kim jeżżą, ale najgorsze, jeśli trafisz na kogoś, kto po prostu chciał dojechać do domu, żony, dzieci, rodziców, etc.