z pandy powinno wytrzymać ;) te Nm to chyba jej obniżyłeś :D
nie jest 295 tylko 395 :P po prostu literówka....
cyfrówka :P
to aparat??
Może za 2 tygodnie do Was w końcu wpadnę ;) Muszę jeszcze gdzieś kupić farbę do zacisków, a że wymyśliłem sobie butelkowy zielony, to nigdzie znaleźć nie mogę ;p No i czekam na paczkę z woskiem i innymi bajerami fajnymi i zrobię home made detailing mojej Alfinki ;p
będzie ktoś w czw. po 22? :P
Chyba ja :)
będzie jutro cos ??
pewnie tak :]
Widzimy się dzisiaj o 20 na 3 stawach?
Ja niestety odpadam, ale za tydzień będę na 100% ;)
Ja niestety też odpadam choroba uziemiła mnie w domu. :nurse:
no to bardzo "duża" frekwencja :D Mc zaliczony, nowi przywitani, może jeszcze się pojawią... :P pozdro i do zaś
oczywiście że sie pojawimy :D było bardzo miło szkoda że frekfencja malutka ;)
no frenkfencja nie powaliła dziś, ale pojawimy się też następnym razem :) miły, szybki spocik :)
- - - Updated - - -
no i oczywiście pozdro, dla wszystkich obecnych :)
Pewnie, Wy sobie do maca jeździcie, a ja się grzebałem w kanale pod Bellą;D Następnym razem nie odpuszczę;D
Ja byłem na chwilę przed 20, bo akurat jechałem z przyszłą żoną (już jutro nie będzie przyszła :P) po walizkę na podróż poślubną do reala. Widziałem parę alficzek. Nawet przy pewnej parce w 156 wyglądającej na czekających na resztę wsiadałem do mojego bolidu. Zmyłem się, bo grzał się żurek a poza tym wstyd się pokazać było w mojej zardzewiałej maszynie ;)
Się rozglądam już. Mam co nieco upatrzone tylko trza pojeździć i pooglądać. Może za jakiś czas i ja się na spocie w belli pojawię a nie w autobusie czy biednej corsie, której po zimie trzeba dospawać parę elementów podwozia :)
latem666 mogłeś się chociaż przywitać i przedstawić :)
Już raz na spocie byłem... autobusem :P. Tyle fajnie, że mnie kolega z forum przewiózł alfą do centrum co bym miał bliżej na autobus na osiedle :)
Ty masz kręcone długie włosy? :) czy coś takiego? :>
Dokładnie tak :)
Kto jutro? :>
Jak wrócę na czas z podróży rowerowej to wpadnę, najwyżej się spóźnia :D
W sezonie letnim jesteście na parkingu GoSporta , czy na którymś podziemnym ?
Prawdopodobnie będę wieczorkiem w Katowicach , więc może wpadne do Was.
Po miesiącu przerwy w końcu się pojawię ;)
wyślę Ci na PW numer kom. czasem nie ma miejsca u góry więc możemy być na dole... w razie pytań dzwoń
A o której ten spot jest ? 20 ? Bo też powinnam być :)
Zgadza się :)
Powinienem dotrzeć:)
Spotykamy się na parkingu pod Go Sportem o godz 20 :)
Marycha :P pamiętaj o mnie :>
Jak zwykle koniec w McD :) ale jak zawsze super zabawa i atmosfera.
Pozdro 600
Pomijając pierdzenie przy stole :)
pierdzenie przy stole mnie ominęło? Następnym razem siedzę do końca :D
Ostatni :D
chyba ja byłam ostatnia :P