Cześć.
Co to za błędy?
Jakby co, to masz blisko (do mnie) na odczyt i kasowanie "check engine" ;)
Printable View
a dziękuję za pomoc :) diagnozę już mam i niestety samo kasowanie nie pomoże...
pozdro dla alfiny 156 srebrnej SW spotkaniej dzis na wieszowej na skrzyżowaniu o 6 rano awaryjki były z mojej str.
Istny wysyp 164 w Brzeszczach (lub okolicy), pozdrawiam 2 posiadaczy: czarnej i granatowo-szarej (obie KOS...) stojących pod Lidlem koło 11. Kolega z czarnej nawet za mną wyjeżdżał z parkingu. Piękne maszyny!
Pozdrawiam pania z czerwonej 156 SW spotkanej dzisiaj kolo 10:30 na ul. Krakowskiej. Pomachalem i mrugnalem, ale chyba nie zauwazyla, aczkolwiek klubowe ramki byly.
a wiec tak!!! przede wszystkim pozdrawiam Wojtusia jamrozw'a:D ktory jakies 15 min temy przejechal kolo mojego sklepu na stojalowskiego w bb, akurat stalam i liczylam alfy prze szybę :D i dla 156 bodajze ciemny zieleń, rej,sb na ramkach kolo godziny 15-16 rowniez kolo mojego sklepu, dzis dzien na alfy :D
Pozdrowienia dla oramkowanej 145 widzianej ok. 18:00 na ul.Grażyńskiego, awaryjki były. Kolega pewnie na spota leciał bo skręcił na Sfere II.
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 mijanej przy King Square w Krakowie (niedaleko Saskiej) - odmachane oczywiście
oraz innych mijanych dzisiaj alf, które już nie odmachały :P
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej oramkowanej 156 spotkanego w Krk dziś po południu na ul. Dietla:)
Pozdrowienia dla kierownika z błękitnej Alfy, mijalismy się wczoraj w Wodzisławiu na Cyganku.
a ja pozdrawiam Ruffika ktorego widziałem na Czarnym Lesie dzisiaj ale on jezdzi z klapkami na łoczach:):)
A ja pozdrawiam właściciela czerwonej Gulietty zaparkowanej w Lublińcu niedaleko rynku ok. 17,30 :)
Pozdrawiam Aniuche i Mrutyne z ktorymi pogadalismy przed chwila na swiatlach w pszczynie:) ps. ja juz piwko pije w domciu;p
pozdr. dla Zioma z czarnej 156 z duza lota i lexami na blachch KOS mrugalem awaryjnymi itp. ale chyba kolega nie wiedzial o co kaman jechalismy od ronda kolo reala po urbanowice
Pozdrawiam srebrna 166 skrecajaca w okolice ASO fiata w chrzanowie okolo 13 30 Chyba mnie nie zauwazył albo nie zdażył odmachac, do nastepnego :P
Pozdro dla kierownika bordowej 159-tki na blachach KOS widzianej w Zatorze ok. 14. Niestety chyba kolejny nie w temacie..
Ja pozdrawiam wlasciciela czerwonej i opicowanej 146 na parkingu pod CH Arena w Gliwicach. Miala klubowe ramki. Zagadalem, ale kierowca troche nie czaił. Mowil ze ramki brat zalozyl: )
Chyba ten sam co go mijałem w Oświęcimiu - zdziwiony był niesamowicie (mowa tu o bordowej 159)
Pozdrowionka dla kierowniczki z zielonej 156 1.9jtd mijanej dzisiaj po 22.00 na alei Bielskiej w Tychach. dla pasażerki również :)
Pozdrowienia dla czerwonej 155 na rej KOS ... mijanej około 17 na drodze Oświęcim-Kęty. machałem ale bez odpowiedzi :( Larson to ty ?
Pozdrawiam kolegę z czerwoniutkiej 146 z rejestracją na boku, mijanego koło 17 w Bestwince. Machane i mrugane - bez odzewu :(
kwiatu czy to Ty jechałeś za mną w sobotę w stronę hotelowca?
i pozdrawiam właściciela 156 sw na klubowych ramkach, który nie odmrugał mi dziś po północy
A ja pozdrawiam miłego kolegę którego dogoniłam na Giszowcu i w eter poszło, że bardzo ładną Alfą jeździ. Odwzajemnił się w podobnym tonie i tak oto mam świetny humor od południa:)
Łapka była obowiązkowo;)
Pozdrowienia dla Seby spotkanego na swiatlach w centrum Skawiny ;) Pomrugane, pomachane i odmachane :D:D:D
Fakt to ja ;) pomrugali i pomachali ;) felga zacna
Pozdrowienia dla kolegi z Oramkowanej zielonkawej Alfy 156 SW po FL mijanego dzisiaj koło 7:30 koło multikina w Zabrzu. Łapka z mojej strony była ale kolega chyba nie ogarnąl tematu na czas :)
pomylić GTA z poliftem nie ładnie ;)
poszły światła z mojej strony, ale faktycznie trochę zamoty było, bo jeszcze migacz przy zjeździe z ronda :)
A ja pozdrawiam 3 alfy, które jechały prawie jedna za drugą od Siewierza w stronę Zawiercia :P
Czyli 2 x 156 oraz 166 :) Niestety ani jedna nie miała klubowych ramek ;[
Pozdrawiam pana w czarnej 156 SW spotkanego dzisiaj w Bielsku - była piękna kanonada światełek w środku miasta :)
Pozdro dla kierownika przedliftowej 156 na blachach KCH spotkanej w miejscowości Babice, dzisiaj po 19...;)
luz blues. też rano mam ciężki start - dlatego taka spóźniona reakcja z mojej strony.
A to że GTA się nie rzuca w oczy to tylko dobrze - w końcu rodzinne kombi ;)
Pozdrowienia dla kierownika(czki) AR 147 mijanej w Zawadzie miedzy Krynica a Nowym Saczem. Jechalem pod Slonce i zdarzylem zauwazyc tylko klubowe ramki.
Pozdrowienia dla kierowcy 156 JTD parkującej pod Lidlem w Łabędach. Już wcześniej widziałem tą belle, ale dzisiaj dopiero zauważyłem, że kolega lub koleżanka alfaholik z naszymi ramkami. Pewnie od niedawna. Nie się ujawni ;)