nie pamiętam:) w którym miejscu?
Printable View
boczna ulica halera miedzy 19-20 godz na szczelnicy w ostatnich dwoch tyg tez byles? bo cos mi tez numery kojarza sie to jak tak to tam staly nasze dwie rajdowki cienias i maluch oi 110 - 80 km :D
chyba że inna 159 o tym nr. rej.:) nie byłem w tych miejscach, lub że mój mechanik sprawdzał:)
a jak wygląda twój mechanik ? :D Koledzy jak ktoś ma sprzet żeby podpiąć się do AR 147 to jakby mogł go wziąść dzisiaj na spota byłbym bardzo wdzieczny :)
No ja już dawno grzeję fotel. Zdjęć kilka TUTAJ. :)
Belfer szatan :evil: nie idzie za nim ''dizlem'' nadążyć :)
My z kierownikiem do 21 stalismy na rynku. Łukasz dopytaj o te nasze ramki.
Ja na kreskę z V6 się nie piszę "9" za ciężka i za słaba :(
Wracając do naszego spotkania to dzięki wszystkim, założenie Łukasza M. sprawdziło się i chyba pobiliśmy kolejny rekord 15 Belli :) ładnie, ładnie jak się chce to się da :)
No fajnie fajnie dzisiaj :)) zajebisty spocik sorry ze nie mogłem dłuzej ale robota :) hehe Jak masz tam jakies foty jeszcze tej mojej AR czerwonej to podeslij na pw bede wdzieczny :)) aa i jak bedziecie wiedziec mniej wiecej cos odnosnie wtryskow wiekszych takich jak damian ( moj mechanik ) mowil paru osobom to dajcie znac :))
No przy każdym kolejnym spocie jest nas coraz więcej :D
Dzięki za spota ! :)
ja proponuje nastepnego spota w duzej liczbie osob ale zrobic jakiegos fajnego grila i posiedziec dluzej wtedy zapraszam do mojego drugiego domu w srodku lasku i z zajebistym krajobrazem :)
To jest na frycowej :) i caly sacz widac :)) zrzucimy sie na jakies jedzenie i grila mozna zrobic zreszta zapraszam :)
- - - Updated - - -
ps. masz tu swojego gpsa :D https://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Romana+Sichrawy,+Nowy+S% C4%85cz&daddr=49.539525,20.765104&geocode=FTlT9QId 6fY7ASlxaVlEUeU9RzGdQmQuBd_1mA%3B&abauth=51d09c4eg CaJjFU4Hl4OPQlvtgswTzkFjKg&aq=0&oq=Fryc&vps=3&jsv= 459d&sll=49.544314,20.769396&sspn=0.031243,0.08454 3&vpsrc=6&hl=pl&mra=dme&mrsp=1&sz=14&num=10
To dobry pomysł jest. Można popić ostro i nie musiałbym mieć kierowcy bo teściowie tam mieszkają :)
Paweł nie dojedzie, zawiśnie na progach zwalniających :(
Grzesiek by tam napewno jakiś pniak znalazł ;)
I niema gdzie się na kreske ustawić... za wąska droga :(
Jestem za a nawet przeciw ;)
No dzieki za spota;), za nieobecnosc jednego osobnika nie ukaramy bo i tak go nigdy nie bedzie;)
Łukasz czekam na Fotki z sesji, czuje ze beda prze kozackie;)
P.S. na dystansie do domu czyli ok 160km spalanie wyszło mi 4.9l ;P tyle ze jechałęm emerycko;p wiec bez DPFa napewno oszczedniej;)
Ja dopiero z Tymbarku wróciłem.....Dzięki za spota na którym znowu mogłem być :thank_you2::congrats::thank_you2:
Laska teraz to żal po pniakach jeździć z nowym zawieszeniem, tylko tor Poznań....
Ja również za spota dziękuje, udało nam się pobić rekordzik - miejmy nadzieje, że następnym razem będzie Nas wiecej ;)
Dostałem ramki :)
Co taka cisza? Gdzie te wszystkie fotki, filmy itp itd? Marek zrob no porządek z tymi filmowcami ;) Tylko Michała nie opieprzaj bo on sie wywiązał, jak zwykle :)
Wszystko będzie, tylko trzeba troszkę czasu, którego wiecznie brak :)
Dla niecierpliwych wrzucam PART 1 z moimi fotkami:
https://plus.google.com/u/0/photos/1...39788860289777
Kolejna porcja zdjęć brata + filmik później :)
Mam nadzieję, że każdy znajdziecie coś ciekawego dla siebie.
czy tylko Mi sie tak robi, ze musze sie zalogowac do google, zebym ogladal fotoo.. ? ?
ostatnio tez tak wrzucales fotyy i bylo ok, a teraz wyskakuje Mi zebym sie zalogowal :(
Już powinno być dobrze, sorry za utrudnienia :)
Dzięki za foty. :)
Michał to Ty na Jagiellońskiej dzisiaj stałeś?
Kolejna porcja fotek, tym razem od Sebastiana:
https://plus.google.com/photos/10851...66413760498225
No dziekuje! ;) za te i te wczesniejsze wszystkie jaknajbardziej profesjonalne! ;)
Video: Stary Sącz
http://www.youtube.com/watch?v=ixh-tzw_zf8&feature=youtu.be
Od połowy lipca będzie tłum na pewno. :)
kiedy nastepny LokalSpot??? bo wkoncu musze byc :p tyle sie kurFa razy nie udało być to teraz musze zaplanowac wszystko tak abym wkońcu był :P