To mogłem być ja :) a o której to było godzinie?
Jak co to również pozdrawiam
Printable View
CoXu ustrzelony przy stadionie górnika nawet wpuszczony do ruchu :)
i kolega na ramkach tablica SH 147 pan lekko zdiwiony ze mu pomachałem pewnie kolejny "klubowicz" nieświadomy kupił auto z ramkami
Pozdrowienia dla właściciela czarnej gt za którą jechałem dzisiaj od zabrza w kierunku mikołowa :)
Pozdrawiam kierownika którego wczoraj spotkałem na Mąkołowcu AR 156 SK ***** około 17 i kierowcę któremu machałem ale chyba był zapaczony w drogę przed sobą na wysokości Carpe Diem na Armii Krajowej w Tychach około 18 (AR 156SW)
Pozdrawiam Alfę 156 na ramkach rej SJ ***** spotkanego dziś o około ~15.30 na DTŚ w stronę Mysłowic.
Od razu przepraszam ale wpadłem na brudny asfalt i trochę kurzu poleciało chyba na Twoją Alfę.... choler... się śpieszyłem wyjątkowo jak pewnie zauważyłeś bo szybko znikłem i nie udało mi się ominąć tego brudu...
Pozdro
I ponowne pozdrowienia tym razem dla kolegi ze 166 jeżeli dobrze pamiętam o rejestracji KOL, który jechał wwczoraj około godziny 19:20 w okolicach dworca Tychy Zachodnie. Po Twojej lewej chodnikiem obok przystanku szła trójka ludzi w którą chyba spojrzałeś :D
A chwilę wcześniej prawdopodobnie minąłeś kierowcę z AR 147 czarną, którego też pozdrawiam ST ****C jeśli dobrze pamiętam z przyciemnioną szybą tylną.
Nie machałem, bo wyszedł bym na ***** :D
Witam, czy chodzi o sklep Georg :D? bo jesli tak to musialem byc ja ;) aczkolwiek nie przypominam sobie bym widzial jakas Alfe... pewnie za bardo myslalem o robocie :P
oraz
pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 widzianej dziisaj w Oswiecimiu od Czarnej 147ki ST http://www.forum.alfaholicy.org/imag...lies/smile.png lapki byly
- - - Updated - - -
Jesli chodzi o czarna 147ke ST****C to moglem byc ja :P Bylo trzeba machac :) pozzdro
dokladnie o ten sklep chodzi :) wiec to napewno byles Ty :) nie widzialeś alfy bo szedlem na nogach :) jak wyjezdzales spod sklepu to przechodzilem obok auta, nawet sie na nie gapilem :P no ale nie machnalem reka bo bys pomyslal o mnie ze jakis deb.l :) ja od tego sklepu mieszkam moze z 5 domow dalej :)
Ja widziałem parę dni temu 156SW czarną, oramkowaną na Kazimiereza Wielkiego w Krk, było pomachane w ostatniej chwili :) We wtorek bodajże widziałem zaparkowaną czarną 159 (ramki) na początku Biernackiego, a dzisiaj w Częstochowie czerwoną Brerę (ramki) na ul. Sobieskiego, wszystkich właścicieli serdecznie pozdrawiam.
Pozdrowienia dla jasnej Gt z rej KOL widzianej dzisiaj na parkingu na Muchowcu w Kato.